Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Car Safety Kollisjonsputer Fakta

Bil sikkerhet kollisjonsputer har en sann historie opprinnelse som inspirerte airbag design. I 1952 skisserte tidligere industri tekniker John W. Hetrick den opprinnelige airbag etter at han kjørte inn i en grøft og samtidig unngå en stor stein i veien. Hetrick laget en oppblåsbar "sikkerhet pute" for å minimere skader forårsaket av frontpartiet krasjer. Store bilprodusentene grepet airbagen konseptet i 1950, og har siden konsekvent raffinert og oppgradert airbagen konseptet. Airbag Krav

Alle personbiler, varebiler og lette lastebiler som selges i USA må ha et minimum av airbag-beskyttelse. I 2011 er disse personbiler pålagt å ha fører og passasjer foran setet kollisjonsputer. Eksklusive biler, for eksempel luksus sedan og high-end sport-nyttekjøretøyer, har kollisjonsputer i flere steder. Disse kjøretøyene har også rollover kollisjonsputer som gir beskyttelse under farlige rollover krasjer.
Airbag Effektivitet

Airbag distribusjoner har hjulpet tusenvis av sjåfører og passasjerer overleve frontpartiet kjøretøy kollisjoner. The National Highway Traffic og Safety Administration siterer januar 2009 anslår viser over 28.000 frontkollisjon ofrene som overlevde på grunn av utløsning av kollisjonsputene. Disse overlevende omfattet 82 prosent sjåfører og 18 prosent front-passasjerene. Hode-beskyttelse sidekollisjonsputer redusere en bilfører død risikoen med 37 prosent i driver-side krasjer. Disse head-beskytter sidekollisjonsputer redusere SUV føreres dødsrisiko med 52 prosent i driver-side ulykker. Sidekollisjonsputer beskytter bare torso nedgang dødsrisiko med 26 prosent for bilførere og 30 prosent for SUV-sjåfører.

Airbag Injury Prevention

Kollisjonsputer minimere potensielle skader fra kjøretøy kollisjoner, men disse supplerende sikkerhetssystemer kommer med sine egne risikoer. En airbag flyr ut av dashbordet på opptil 200 km /h, noe som betyr en sjåfør eller passasjer for nær dashbordet kan bli skadet. Bidra til å beskytte deg selv ved hjelp av en runde og skulder setebelte som begrenser deg i setet ditt. Sitte så langt tilbake fra dashbordet som mulig, men ikke kompromittere din evne til å nå rattet og pedalene, hvis du er føreren.

Barn kan bli alvorlig skadet eller drept av en luft blåses. Spenne et spedbarn eller barn i en godkjent barnesete, feste barnesetet i baksetet hvis det er mulig. Ikke plasser spedbarn i bakovervendte barneseter i passasjersetet foran, babyer kan lide katastrofale skader eller død fra airbagen voldelige distribusjon. Sikre en 1-års-eller-ungdom i riktig tilbakeholdenhet for hans størrelse og alder, og flytte sin passasjersetet foran så langt tilbake som du kan.
Future Airbag Safety Standards

Fremtidige NHTSA regelverket vil kreve bilprodusentene til å øke beskyttelsen som tilbys av sidekollisjonsputer. De 2011 regler krever sterkere og større sidekollisjonsputer, pluss bedre side-gardin kollisjonsputer for å beskytte unbelted i bilen. Forskriften gjelder for biler av £ 10,000. eller mindre, og designet for å redusere bilens beboer Ejeksjonene i rollover krasjer. Bilprodusentene må begynne fase i prosessen i 2013, og alle biler må overholde disse airbag regler innen 2018.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145067.html

Previous:
Next:

bilulykker