Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Vurdere en ulykke Scene

I gjennomsnitt mer enn seks millioner trafikkulykker skjer i USA hvert år. Med en slik svimlende tall, bør sjåførene være forberedt på å hjelpe i tilfelle de er involvert i, eller vitne til, en krasj. Først og fremst avhenger sikkerheten til ulykken ofre og tilskuere på evnen til noen til å vurdere en scene. Ved å ta lager av hva som har skjedd, vil du være i stand til å sikre at ofrene får rask tilgang til profesjonell omsorg og redusere risikoen for at andre blir skadet på grunn av pågående farer. Instruksjoner
en

Skann området rundt ulykkesstedet for å se etter eventuelle pågående fare. Se etter risiko, for eksempel trafikk, nedskutte kraftledninger eller brann, som kan forårsake ytterligere skader på ulykken ofre eller enkeltpersoner som prøver å gi hjelp. Redusere noen fare, så godt som mulig, før fremover for å hjelpe. Hvis en scene er for farlig å gå inn, vent til utrykningspersonell å svare.
2

Observer scenen og prøve å finne ut hvordan ulykken ble forårsaket og hva som skjedde, hvis du ikke vitne til hendelsen. Tenk hvor ofrene er og hvor dårlig de er skadet ved å vurdere plassering av kjøretøy og synlig skader.
3

identifisere andre personer i området som kan bidra til å gi assistanse. Spør forbipasserende om de vet førstehjelp eller HLR, og instruere noen til å ringe 9-1-1 umiddelbart.
4

Se etter skadde mennesker og finne ut hvor mange ofre det er. Spør bevisste ulykken ofre hvis noen var på reise med dem, sjekk i biler og området rundt for ubevisste ofre. Pleier å svarer ofrene først, da de kan være lider av mer alvorlige skader.
5

Skann scenen igjen for mulige farer for å sikre at ingen ytterligere skade er påført deg eller ofrene. Ulykke scener kan endre seg raskt og bør kontinuerlig vurderes for sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145068.html

Previous:
Next:

bilulykker