Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

California DMV Ulykke Rapportering

Hvis du er involvert i en bilulykke i California, skademelding (trafikkulykke rapport SR1) er ofte nødvendig og må sendes til California Department of Motor Vehicles (DMV). Det er imidlertid noen detaljer, som for eksempel lovens skille mellom ulykker og kollisjoner, som må tas i betraktning før innlevering av en rapport. Ulykker

California DMV presiserer at en ulykke rapport (skjema SR1) er pålagt ved lov om ulykken innebærer skade på eiendom på over $ 750 eller hvis alle som er involvert lider skade eller død. Hvis ulykken oppfyller noen av disse omstendighetene, "Hver sjåfør må lage en rapport til DMV innen 10 dager, om du forårsaket ulykken eller ikke, og selv om ulykken skjedde på privat eiendom." Hvis det er noen tvil om skaden overskredet $ 750 en avtale kan bli jobbet ut mellom de to partene eller deres forsikring leverandører på hvorvidt en SR1 skjemaet skal sendes inn.
Kollisjoner

Imidlertid fastsetter California DMV at de faktiske trafikkulykker er sjeldne, og skader som oppstår i trafikken er vanligvis forårsaket av hva det klassifiserer som kollisjoner: "En" ulykke "innebærer en uforutsett hendelse som oppstår uten at noen ' s skyld eller uaktsomhet. Oftest i trafikken, er det ikke tilfelle. " I utgangspunktet, oppstår en kollisjon når det er kontakt mellom to biler og en av driverne er på feil. Noen vanlige eksempler DMV Gir kjører for fort, usikre svinger, unnlatelse av å gi rett-på-vei, ulydig tegn og signaler, uforsiktig kjøring og kjøring på feil side av veien.
Bilder
Kollisjon Rapporter Prosedyre
p Hvis en kollisjon har funnet sted, de grunnleggende kravene er de samme som for en ulykke. En form SR1 rapport skal sendes til DMV, av deg eller din forsikring leverandør, innen 10 dager dersom skaden forårsaket av kollisjonen overstiger $ 750 og hvis noen blir skadet eller drept. Forsikring og personlig informasjon skal utveksles mellom partene som er involvert i kollisjonen. Videre: "Du (eller din forsikring agent, megler, eller rettslig representant) må lage en skriftlig rapport til politiet eller CHP (California Highway Patrol) innen 24 timer etter kollisjonen hvis noen blir drept eller skadet."

med Hensyn

The California DMV legger til at «Hvis du treffer en parkert bil eller annen eiendom, legg igjen en lapp med ditt navn, telefonnummer og adresse i eller festet til kjøretøyet eller Eiendommen du treffer. Rapport kollisjonen til byen politiet eller i Kommunefritt områder, til CHP. " Selv om det ikke eksplisitt nevnt, har dette også gjelder for ulykker. Videre: "Hvis du parkerte bilen ruller unna, og treffer en annen bil, prøve å finne eieren og rapportere hendelsen til myndighetene som nevnt ovenfor." Avhengig av omstendighetene, bør du sannsynligvis også kontakte ditt forsikringsselskap.
Ytterligere Betraktninger

DMV inkluderer også at "Hvis du dreper eller skader et dyr, ring nærmeste humant samfunn, politiet, eller CHP. Ikke prøv å flytte et skadet dyr eller la en skadet dyr til å dø. " En kollisjon eller ulykke med et dyr kan også be kontakt med ditt forsikringsselskap.
Forsikringsselskapet
p Hvis kollisjonen eller ulykken krever en rapport, vil du antagelig trenger å kontakte forsikringsselskapet byrå. Siden dette er tilfelle, kan forsikringsselskapet agent godt bestemme seg for å sende den SR1 for deg. Denne prosessen er ganske standard og vil spare deg den ekstra bryet med å anskaffe og fylle ut skjemaet. Din forsikring agent er også allerede godt kjent med prosessen og vil sikre at ingen feil oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144912.html

Previous:
Next:

bilulykker