Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan å bestride en Unøyaktig Auto Accident Report

Bilulykker tendens til å skape langvarige påkjenninger for ofrene. I tillegg til de fysiske og finansielle toll, kan din forsikring priser stiger, øker utgiftene for fremtiden. For å hindre dine priser fra urettferdig økende, må du først bekrefte at all informasjon tatt i en politirapport er nøyaktig. Hvis informasjonen er feil, kan du sende inn en innsigelse mot det og søke de nødvendige endringene. Instruksjoner
en

Kontakt politibetjenten som arkivert rapporten. Finne sin kontaktinformasjon gjennom politistasjon katalog system. Dette er mest nyttig for de som bestrider faktiske opplysninger som bilmodell, lage, design, tid og navn. Hvis offiseren enig med observerte avvik, kan han eller hun endre rapporten.
2

Gå til Department of Motor Vehicles å sende inn en tvist skjema. Hvis du ikke kan nå offiser, eller tjenestemannen ikke endre ikke feil rapport, sende inn en tvist skjema. Typer skjemaer, ventetid og andre detaljer vil variere fra stat til stat. Hvis du har uttalelser fra øyenvitner, feste disse til tvist rapporter.
3

Bruk en advokat for å hjelpe deg ordentlig korrigere rapporten. Avhengig av alvorlighetsgraden av din situasjon, kan det være i din beste interesse å ansette en advokat. De kan hjelpe deg med å korrigere rapporten og ser at den korrigerte rapporten når de riktige kanalene.
4

Kontakt ditt forsikringsselskap og den andre partens forsikring leverandøren. Forklar unøyaktige deler av politiets rapport og diskutere bevisene du har til å støtte din posisjon, inkludert øyenvitneskildringer, legens rapporter og fysiske bevis. Noen ganger vil enten din egen eller den andre partens forsikring leverandøren sende deg ytterligere dokumentasjon for å sende inn en innsigelse. File disse skjemaene og legge ytterligere bevis for dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145041.html

Previous:
Next:

bilulykker