Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik unngår du at SUV Rollover Ulykker

Nyere studier viser at sport nyttekjøretøyer eller SUVer, har den høyeste dødeligheten i rollover ulykker av alle typer kjøretøy. SUV rollovers skje på omtrent tre ganger så raskt som standard personbil, så det er viktig å ta forholdsregler for å unngå å bli involvert i en SUV rollover ulykke. Instruksjoner
en

Vær oppmerksom på høyere tyngdepunkt. SUVer har et høyere tyngdepunkt enn andre kjøretøy. Dette gjør dem topptung og mer tilbøyelige til å rulle over når du tar svinger i høy hastighet. Jo høyere tyngdepunkt kan også være problematisk når engasjerende i plutselig korrigerende tiltak eller når dekkene fange i hjulsporene eller grøfter på siden av veien. Ved å anerkjenne og imøtekommende høyere tyngdepunkt i en SUV, kan du forhindre rollover ulykker forårsaket ved å kaste seg at høyere tyngdepunkt.
2

Respekt vekten av en SUV. SUVer er mye tyngre enn vanlige personbiler. Dette betyr at SUV ulykker forårsake mer skade og skade enn andre biler. Ved å kjøre forsiktig, adlyde alle trafikkregler og å være bevisst og hensynsfull av andre drivere, du automatisk redusere sjansene for å bli i en SUV rollover ulykke.
3

Forstå hensikten med en SUV. SUV ble opprinnelig designet for å være off-road kjøretøyer. Når produsentene anerkjent sin appell til den gjennomsnittlige forbruker, tilpasset de SUVer for passasjer bruk uten å installere den beskyttelse som ville være nødvendig i en off-road kjøretøy. Som et resultat, SUVer mangler veltebøyle beskyttelse. Dette skaper flere skader og skader når rollover ulykker forekommer.
4

gjenkjenne design problemer i en SUV. SUVer har blitt mye anklaget for å mangle tilstrekkelig krasj beskyttelse, slik som svake tak, noe som kan gjøre SUV rollover ulykker mer dødelig. Ved å være klar over disse design problemer, kan du bruke defensiv kjøring teknikker for å unngå farlige situasjoner og unngå å bli involvert i en SUV rollover ulykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144787.html

Previous:
Next:

bilulykker