Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik bruker Jaws of Life

Når det er en bilulykke, og folk er fanget inne knuste biler, du alltid høre at redningsarbeidere ansatt Jaws of Life å utlevere dem. De Jaws of Life er et sett med verktøy, inkludert spredere, værer og kuttere. Hver brannmann og redning arbeidstaker vet hvordan og når du skal bruke Jaws of Life. Når sekundene teller mellom liv og død, ved hjelp av Jaws of Life gjør forskjellen. Instruksjoner
en

Plasser cutter, som en gigantisk saks drives av hydraulikk, mot et tak eller dør av kjøretøyet. Når du kutter et tak, fjerne frontruten hvis det fortsatt intakt og skjære gjennom de fremre eller bakre innlegg. Peel tilbake taket. Dekk offeret før kutting, hvis mulig.
2

Skyv lukkede armene på sprederen inn i en åpning i bilen og utvide ved å åpne ventilen bryteren for å pumpe olje fra en bærbar motoren i slangene til legemet til sprederen. Dette gjør at pincer-lignende våpen til å åpne. Avhengig av hvilken modell som brukes, kan du oppnå åpninger på opptil 30 inches.
3

Bruk ram, hvis du trenger å presse hverandre deler av den knuste bilen. Plasser hodet mot bil del at du trenger å presse, for eksempel et dashbord, og la oljen strømme inn den ene siden av sylinderen for å presse stempelet fremover. Å reversere, bare bytte olje strømme til den andre slangen å tillate olje å presse stempelet i motsatt retning.
4

Løft dashbordet, taket eller andre deler av kjøretøyet av offeret ved å plassere ram vertikalt under delen. I tilfelle av et instrumentbord, dette kalles et "dash løft."
5

Omvendt bruken av sprederen for å knuse mellom armene i stedet for å presse fra hverandre, hvis det er nødvendig. Klemme et stykke av kjøretøyet mellom pincer armene, og vri ventilen bryteren i motsatt retning den er slått å åpne armene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144786.html

Previous:
Next:

bilulykker