Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

The Cars unntatt fra Child Safety Lover i Michigan

Michigan ikke angir noen biler som fritatt fra barnesikring lover. Barn under 4 år er pålagt å sitte i et bilsete i baksetet av en bil . Loven har unntak som gjelder for visse kjøretøy , men AAA anbefaler fortsatt etter sin guide for barnesikkerhet , som strekker seg utover loven. Biler med baksetene

Et barn under fire kan sitte i forsetet på en bil hvis alle tilgjengelige baksetene er opptatt av andre barn under 4 . For å gjøre dette , må barnet være i en bakovervendt bilsete med bilens kollisjonspute på passasjersiden slått av.
Roadstere

Biler med bare to seter kan transportere barn under 4 år gammel. Som i kjøretøyer der baksetet er okkupert av andre barn under fire , kan barnet være i passasjersiden av en to -seters bil med airbag slått av.

Trucks < br > med

Mange pick -up trucks har nå en baksetet. Passasjer barn under 4 må være i den baksetet . Men for lastebiler uten baksetene , må de følge de samme reglene som for roadster . Barnet må være i en bakovervendt bilsete og lastebilens airbag må være slått av . Det er ulovlig for alle barn under 18 år å sitte i lasteplanet på en lastebil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144971.html

Previous:
Next:

bilulykker