Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan identifisere eieren av en lisens plate nummer

Når du ønsker å identifisere eieren av lisens plate nummer, må du gi en rimelig grunn til å kreve informasjon. Drivers 'Privacy Protection Act (DPPA), vedtatt av den amerikanske kongressen i 1994, forbyr og hindrer motorkjøretøy registret kontorer over hele landet fra å oppgi visse personlige informasjon drivere sende for å få en lisens. Men under visse forhold, for eksempel ulykke informasjon, eventuelle drivende brudd eller brudd, eller til og med sjåførens status, er unntatt fra disse begrensningene. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale politiet. Hvis du lider skade og den eneste informasjonen du har er et nummerskilt som tilbys av et vitne, er første skritt å rapportere skaden og lisensnummer til ditt lokale politi. Gi dem din forsikring nummer, fakta du har om skaden og din forsikring kontaktinformasjon. Politiet vil kunne gi forsikringsselskapet med navn og adresse på eieren av lisensen plate.
2

Kontakt en godkjent privat detektiv byrå og betale dem for å utføre et nummerskilt se opp for deg. Du vil bli bedt om å gi en legitim grunn som faller inn under DPPA retningslinjer til byrået på det tidspunktet du engasjere sine tjenester (for eksempel en hit-and-run ulykke eller bevis for at din eiendom ble skadet av en bil som bærer platen i spørsmålet ).
3

Kontakt advokat. Hvis du tror du har en gyldig grunn for å kreve personopplysninger om en person som bruker en bestemt lisens plate nummer, vil din advokat kunne arbeide på dine vegne for å overbevise eventuelle regulatoriske etater, registre eller avdelinger at lisensen plate eierens personlige opplysninger bør bli gitt til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144856.html

Previous:
Next:

bilulykker