Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan skrive en ulykke Sammendrag

Et offer for en ulykke og vitner til ulykken kan være nødvendig å svare på en rekke spørsmål om det for forsikringsselskaper, advokater og retten om et søksmål er arkivert. Fullføre en ulykke oppsummering for å forberede deg til å svare på spørsmål om ulykken. Skriv sammendraget så snart som mulig etter hendelsen, mens detaljene forblir friskt i minnet ditt. Instruksjoner
en

Skriv inn navn og adresse, dato for ulykken og adressen der ulykken skjedde. Inkluder din arbeidsplass, ansettelsestid, arbeidsoppgaver og din veileders navn hvis ulykken skjedde ved eller på jobben.
2

Skriv ned tiden på dagen da ulykken skjedde. Beskrive i detalj de værforhold, trafikkforhold og veiforhold. Skriv hendelsene som umiddelbart forut for ulykken og deretter beskrive nøyaktig hva som skjedde. Omfatter hendelser umiddelbart etter ulykken, hvis relevant.
3

Beskriv skadene du har mottatt, om noen, i ulykken og hvordan du tror dine skadene var forårsaket. Gi informasjon til den nøyaktige plassering av skader, alvorligheten av skaden og beskrive arten og intensiteten av smerten i øyeblikket for skade og umiddelbart etterpå. Inneholde en beskrivelse av andres skader, hvis kjent
4

Skriv en beskrivelse av lege -. Om akuttmedisinske tjenester ble gitt - du mottok på åstedet for ulykken. Skriv inn navnet på sykehuset der du fikk behandling og navnene på leger og sykepleiere som tok seg av deg.
5

List datoen og tidspunktet for første sykehusbehandling. Hvis det er aktuelt, skriver datoen og klokkeslettet du ble innlagt og utskrevet fra sykehuset. Beskrive alle behandlingsprosedyrer og medisiner mottatt. Liste den nødvendige oppfølging og gir en liste over alle resepter for medisiner og kostnadene knyttet til omsorg for ulykkesskader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145044.html

Previous:
Next:

bilulykker