Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan bryte en bilvinduet enkelt

nødhjelp kan gjøre oss gjøre ting vi normalt ikke ville vurdere. En av disse tingene kan være å bryte ut bilvinduet: alvorlighetsgraden av din situasjon kan oppveie kostnadene for skader du gjør på bilen din. Kanskje du låst nøklene i bilen på matbutikken og du må komme hjem på grunn av en nødssituasjon. Kanskje kjæresten din far fortalte deg å gå seg vill eller bli død, og nøklene er låst i bilen. Du må være trygg når du forsøker å bryte bil glass, selv om, eller du kan ende bryte mer enn bare vinduet ditt. Hvis du prøver å bryte vinduet ved å treffe den med knyttneven din, kan du ende opp med å bryte hånden. Instruksjoner
en

Pass på omgivelsene for noe du kan bruke til å bryte ut av vinduet. Bruk aldri hendene. Søke etter noe som er tung og sløv. En murstein er flott, en slagg blokk er OK, en 2-by-4 vil være nok hvis ingenting tyngre, som en tung klump av betong, er tilgjengelig. Hvis du er inne i bilen, og du må knuse glasset for å komme seg ut, har du sannsynligvis ikke vil ha en egnet stump gjenstand i bilen. Du må sparke glasset ut. Ligg på ryggen på setet, med bunnen på hælene mot glasset. Bruk sko med tykke, harde såler. Deretter bak ryggen, trekke knærne mot brystet og sparke vinduet med en stampe bevegelse, slående med hælene.
2

Ta forsiktig målet på vinduet. På denne måten vil du ikke gå glipp av og skade deg selv eller ditt kjøretøy. Vinduet er dyrt nok til å erstatte på egen hånd, å sette en stor bulk eller ripe i metallet eller maling jobb på bilen din bare legger fornærmelse til skade.
3

Bryt ut passasjeren vindu av bilen som mulig. Jab på den med stump gjenstand eller kaste stump gjenstand mens du står flere meter unna. På denne måten vil du ikke ha knust glass over setet ditt. Snu ansiktet bort fra glasset som det knuser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144895.html

Previous:
Next:

bilulykker