Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvorfor Skjær Battery Cable for et havarert bil?

Emergency personell reagerer på bilulykker vil ofte kutte batterikabelen av en sterkt skadet bil , spesielt hvis væsker er lekker eller redningsmannskaper måtte skjære i bilen for å få noen ut . De gjør dette av sikkerhetsmessige grunner. Betydning

Etter en krasj , hvis batteriet fremdeles er koblet til et havarert bilens elektriske system, så at systemet vil forbli "live ". Skadet kabling kan produsere gnister og kortslutninger så lenge det går strøm .
Farer

En auto batteri produserer ikke spenningen høy nok til å elektrosjokk en person , ifølge til University of Hawaii. Men strømførende ledninger i en skadet bil positur andre farer . Gnister kan antenne bensinsøl . En kortslutning kan føre til en undeployed kollisjonspute for å aktivere og skadet redningsmenn . En kortslutning kan også føre til selve batteriet til å eksplodere , produsere granatsplinter og sprøyting batterisyre.
Solution

Cutting batterikabelen stopper flyten av elektrisitet i bilens ledningsnett , redusere farene for å krasje ofre og krisesvarpersonell .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144931.html

Previous:
Next:

bilulykker