Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Mercedes Technology av åttiårene

Mercedes er kjent for sine luksuriøse biler og for den teknologien de pioner og avgrense . De fortsatte nyskapende gjennom hele det 20. århundre, med mange sikkerhet innovasjoner kommer i løpet av 1980 . Traction Control

Mercedes var en av de tidlige pionerene innen traction kontroll og stabilitet kontrollsystemer , introduserer sin første i 1986 . Disse PC-baserte systemer bidra til å opprettholde trekkraft ved å kjøre mer makt til de hjulene som har mest kontakt med bakken .
Setebelter

Mens hoftebeltene og tre-punkts sele hadde lenge vært brukt i biler , var Mercedes den første til å tilby Kongen med pre -strammet seler . Denne innovasjonen kom i selve 1980-tallet og til slutt ble vanlig i alle biler på veien .

Kollisjonsputer

General Motors introduserte de første kollisjonsputer i 1970 , men deres kollisjonsputer var uavhengige systemer som ikke fungerer i harmoni med resten av bilen . I 1980 bandt Mercedes deres airbag -systemet til sin pre -strammet setebelter system for å gjøre dem arbeide som en integrert enhet , maksimere sikkerheten fordelene med begge teknologiene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145033.html

Previous:
Next:

bilulykker