Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Dodge Moose Under Mating Season

Et kjøretøy er mest sannsynlig å kollidere med en elg i løpet av sommeren og høsten når trafikken er på sitt tyngste. Moose paringstiden, som strekker seg fra midten av september til midten av oktober, er den mest risikable perioden. Følg denne fremgangsmåten for å unngå å kollidere med en av disse tunge dyr. Instruksjoner
en

Husk at unnvike en elg er bedre enn å treffe den med bilen din siden en elg er en høy skapning (opptil 7,5 meter). Når bena blir påkjørt av en bil, flyr den opp over bilen panseret, og kroppen treffer frontruten og taket. Du kan både bli drept.
2

Vær oppmerksom på elg krysset veiskilt-de indikerer hyppig elg aktivitet i et område. Vet at elg kan være veldig uforutsigbar og vanskelig å smette unna i løpet av sommeren og paringstiden.
3

Reise i hastigheter langt lavere enn fartsgrensen. Offentlig sikkerhet avdelinger anbefale kjøring på rundt 40 miles per time på elg krysset områder. På denne hastigheten er det mer sannsynlig å smette unna en elg i motsetning til å treffe den.
4

Vær forsiktig om natten. Moose har mørke frakker og mørke øyne, så er de veldig vanskelig å se om natten. Forstå at den farligste tiden for elg-kollisjoner er mellom skumring og soloppgang når elgen er vanskelig å se.
5

Hold et bilde i hodet av et stort kutt ut figuren laget av svart bygging papir plutselig dukker opp foran bilen din når du kjører på nattevakt for alt som beveger seg.
6

Hold inne lysene lave, slik at du kan se foran bilen, og har en bedre sjanse til å unnvike elg under parringstiden og andre ganger.
7

Unngå følgende andre kjøretøy for å nøye under paringstiden. Dette vil bidra til å gi deg nok tid til å reagere på bilen foran deg hvis den slutter plutselig å unngå en elg kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144781.html

Previous:
Next:

bilulykker