Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Fakta om Adult Seat Belt Safety

Sikkerhetsbelter er regnet som en av de beste måter å være trygg i løpet av en bilulykke. Omtrent hver stat i USA har en slags sikkerhetsbelte lov om bøkene, enten for voksne eller barn. Diverse forskning har funnet ut at voksne er mer sannsynlig å bruke bilbelte hvis staten der de bor har et bilbelte lov, og hastigheten øker tøffere loven er, og jo høyere bøter er. Primær Enforcement

Ifølge saferoads.org, har forskning vist at stater som bruker primære håndheving bilbelte lover (billetter spesielt skrevet for sjåfører og ikke-sjåfører som bryter en stats bilbelte lov) har en høyere rate av voksen bilbelte bruk i en stat. Mens 49 av USAs 50 stater har bilbelte lover på bøkene som i 2009, bare 26 av dem faktisk gi polititjenestemenn rett til å utstede billetter for sete-belte brudd. I de andre landene, kan sitatene bare bli skrevet som en del av en annen trafikken stopper.
Knekking Etter Race

The American Journal of Public Health fant at afro- amerikanske menn er mindre sannsynlig å spenne opp enn hvite eller latinamerikanere. Den informasjonen du blir bedt om det Congressional Black Caucus å ringe økt bruk av bilbelter blant svarte en "haster nasjonal helse prioritet." Senere undersøkelser viste at svarte 18-29 ble knekking opp mer, spesielt i stater med primær håndheving.
Trickle-down Effect

Når voksne spenne opp, det betyr vanligvis barna sine spenne opp, også. Saferoads.org fant at når voksne spenne opp, 87 prosent av barna bruker bilbelte, også. The National Highway Traffic Safety Administration anslår at seks av av hver 10 barn som dør i bilulykker ikke bære sikkerhetsbelter.
Sykehusopphold

i-pasient kostnadene for de i bilulykker som ikke bruker bilbelte er 50 prosent høyere enn de som ikke gjør bruk bilbelte, fant NHTSA. I tillegg utgjorde skader som følge av ikke-bilbeltebruk til $ 26 milliarder kroner i 2002, som inkluderte medisinsk behandling, tapt produktivitet lønninger og andre kostnader.
Treffer Wall

Den NHTSA fant at sjåfører ikke liker å bli truffet i lommeboken når det gjelder sete-belte billetter. De fleste statlige bøter er $ 20 til 25, men noen er så høyt som $ 75. NHTSA studie av bøter som de forholder seg til bilbeltebruk viste at for hver $ 1 i bøter, sete-belte bruk rate i at staten gikk opp 0,08 prosent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144838.html

Previous:
Next:

bilulykker