Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik behandler en bilulykke

Vi har alle hatt ubehaget av å ha en ulykke på et eller annet. Enten det var din feil, eller den andre sjåføren, kan bilulykker være oppskakende, stressende eller skremmende. Den viktigste delen er å vite hva du skal gjøre når du er involvert i en ulykke. Du trenger
Et kamera
Forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Alltid, alltid få en politi report.Both partenes forsikringsselskaper vil ta politirapporter hensyn til når etterforsker bilulykke. En politianmeldelse kan være spesielt nyttig i en hendelse hvor det er vanskelig å si hvem som er feil.
2

Aldri glem å få den andre sjåførens information.Don 't stole på den andre sjåføren til å rapportere all informasjon korrekt. Når du har hans /hennes forsikring info, kan du sende kravet selv og sørge for at det blir gjort på riktig måte, og at den andre personen er en del av situasjonen.
3

Ta bilder. Dette er den beste kranglet verktøy som du kan ha. Bilder som viser bilene og området rundt kan hjelpe deg ut av en binding hvis den andre personen benekter hva som skjedde. Sørg for å ta bilder av begge kjøretøyene, (inkludert bilskilt), og området der ulykken skjedde.
4

vite hva bilen din er worth.Insurance selskaper liker ikke å betale ut penger. Hvis bilen er totalt, er sjansene, du kommer til å bli tilbudt mindre enn hva bilen var verdt.
P Hvis du vet hvor mye bilen din er verdt, så kan du bedre tvist som med forsikringsselskapet . Den beste måten å finne ut hvor mye bilen din er verdt, er ved å sjekke ut Kelly Blue Book nettsted som er oppført i tips nederst på siden. Skriv inn kjøretøyets informasjon i skjemaet på nettsiden, og skrive ut resultatene. Denne måten har du akkurat hvor mye bilen din er verdt i svart og hvitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144826.html

Previous:
Next:

bilulykker