Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan vite om din nye dekk er trygge

Hvis du har kjøpt nye dekk til bilen din, bør du være i stand til å føle at de er trygge . Dessverre er det ingen regler om alder på dekk som er solgt som nye. Du og din familie kan sykle på rulle tidsinnstilte bomber . Slitebanen på de eldre dekkene har blitt kjent for å komme av under landeveiskjøring forårsaker potensielt fatale ulykker . Her er en måte for deg å vite alderen på de nye dekkene . Du trenger
lommelykt
nye dekk
Vis flere instruksjoner
en

Du må se på innsiden av dekket for å finne den kryptiske koden av dekket . Dette er koden på dekk som vil fortelle deg datoen som dette dekket ble gjort. Det er nesten skjult fra visningen med vilje.
2

Få ned og krype eller skyve under bilen med en lommelykt . Du vil se en kryptisk kode, for eksempel : 394 Denne koden sier at dekket ble gjort i den 39. uken av 1994,4103 Denne koden sier at dekket ble gjort i den 41. uken av 2003.These er kodene som vil la deg vite når nye dekk ble gjort.
3

Eventuelle dekk over 6 år kan meget vel være en fare i henhold til denne bransjen. De ber om utløpsdatoer å bli plassert på alle nye dekk. Dekket produsenter sier at på grunn av økt produksjon alder er ikke en faktor. Du bestemmer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144880.html

Previous:
Next:

bilulykker