Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er Highway Sikringer laget av?

Highway sikringer , også kjent som road fakler , er nyttig , billig sikkerhetsutstyr benyttes til å varsle andre til ulykker eller havari langs motorveien . De brenner i øsende regn eller snø , og kan trygt lagret i lange perioder. De er avhengige av vanlige pyrotekniske forbindelser for farge og lysstyrke. Oxidizer

Kalium perklorat ( KClO4 ) er den vanligste veien flare oksidant , vanligvis komponere 10 prosent av vekten av bluss. Denne forbindelsen er kjent for å være farlig for helsen når du er i vannforsyning , så veien flares bør aldri stå nær vassdrag .
Fuel og Colorant

Strontium nitrat (Sr ( NO3 ) 2) er vanligvis den største bestanddel , etter vekt, ofte komponering 75 prosent av den totale . Den strontium metall gir den rødlige fargen på bluss. Dette anvendes både som en sakte -brennende brensel og fargestoff . Magnesium har også blitt brukt som drivstoff i noen veien flares , som det brenner med en ekstremt intens flamme .
Andre tilsetningsstoffer

Svovel , drivstoff, også ofte brukt for å senke tenning temperatur , komponerer typisk 10 prosent av fakkel vekt. En perm stoff vil også gjøre opp om lag 10 prosent av vekten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145004.html

Previous:
Next:

bilulykker