Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Vil Kollisjonsputer Distribuer Når My Car er Rear Ended ?

Kollisjonsputer er utformet for å beskytte bilister og forebygge skader i tilfelle av alvorlige bil krasjer . Allment tilgjengelig siden tidlig på 1980-tallet , kollisjonsputer første kom i begynnelsen av 1950 . Crash Dynamics
p Det tar en bilulykke av stor betydning for å forårsake bilens kollisjonspute å distribuere. En kollisjon mellom ca 12 til 15 miles per hour ( mph ) mot en fast barriere eller ca 25 mph mot en annen bil vil føre til aktivering.
Sensorplassering

Kjøretøy med kollisjonsputer har mellom ett og tre krasj sensorer , som alle er plassert i front deformasjonssoner nær den ytre kanten av støtfangeren . De fleste kollisjonsputer er laget for å beskytte passasjerene ved møteulykker og er derfor ikke ment å distribuere under påkjørsler ulykker . Men på grunn av virkningen dynamikken i krasjer, kollisjonsputer sjelden aktivere i påkjørsler bakfra , ifølge online bil ressurs AA1Car .
Bakre gardin kollisjonsputer

Noen produsenter gjør kollisjonsputer utformet spesielt for å beskytte bilistene under påkjørsler bakfra . Disse kollisjonsputer , kalt bakre gardin eller bakre gardin skjold kollisjonsputer , beskytte de i baksetet på en bil ved å distribuere fra et sted bak hodet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145017.html

Previous:
Next:

bilulykker