Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Ulykken krav Information

Et forsikringsselskap krever ulykke krav informasjon for å vurdere og betale et krav. Ulykke krav informasjonen er vanligvis ønsket førstehånds fra rapportering skadelidte eller forsikringstaker. Slik informasjon er nyttig for etterforskningen og evalueringen av et tap. De to primære typer krav, materielle skader og personskader, krever et forsikringsselskap adjuster å sondere inn i tap detaljer og utvikle en løsning. Kollisjon Auto Accident Claim Informasjon

Når en bilulykke skjer, kan forsikringstakeren sende en kollisjon krav med hennes personlige auto forsikringsselskapet for reparasjoner på bilen. Forsikringsselskapet vil be om visse ulykke krav informasjon. Forsikringstakeren beskriver hvordan tapet skjedde og hvem som var involvert. Forsikringsselskapet vil be for året, merke og modell av kjøretøyet sammen med kjøretøyet identifikasjonsnummer. Forsikringsselskapet vil også spørre om politiet ble kalt til åstedet, om en politirapport ble tatt, og om eventuelle vitner var til stede. Hvis bilen er i stand til å bli kjørt, kan forsikringsselskapet gi området verksteder å ta bilen for et estimat. Hvis bilen ble tauet, vil forsikringsselskapet sende en adjuster til verksted for å finne ut om bilen kan repareres. Etter endt estimat, betaler forsikringsselskapet forsikringstaker for mengden av skadene underlagt en egenandel.
Personskade Auto Accident Claim Informasjon

En fordringshaver kan sende inn et krav for personskade, også kalt et krav for smerte og lidelse, med på-feil sjåførens forsikringsselskap. I tillegg til mange av detaljene spurte under en kollisjon krav, vil forsikringsselskapet også be om visse ulykke krav informasjon i forhold til hvordan skaden skjedde og opplysninger om skaden. Andre forespørsler om ulykken er blant annet skadelidtes alder, hvor saksøkeren blir medisinsk behandlet, og om skadelidtes skaden skjedde i fortiden. En justering er tildelt til å håndtere etterforskningen og vurdering av kravet for smerte og lidelse.
Brann Ulykken krav Information

Når en brann oppstår, forsikringstaker filer et krav for skade på hjem eller næringsbygg og personlig innhold. Forsikringsselskapet vil be forsikringstakeren for ulykken krav informasjon i forhold til hvordan brannen startet, hvis kjent, og hvilke områder av strukturen og innholdet ble skadet. Hvis store skader oppstår til en personlig bolig, vil forsikringsselskapet jobbe med forsikringstaker i å finne alternative boformer på midlertidig basis. Med hensyn til en kommersiell tap, vil virksomheten bistå forsikringsselskapet i å forberede et krav under driftsavbrudd dekning. Når den første informasjonen er rapportert, er en justering sendt til tap sted å utarbeide et anslag på erstatning for strukturen og innholdet. Annen ulykke krav opplysningene fra forsikringstaker inkluderer finne en generell entreprenør for reparasjoner til strukturen og konstatere en tidsplan for reparasjoner. Når beregningene er fullført, vil forsikringsselskapet betale påstandene per forsikringsdekningen kjøpt, enten ved gjenanskaffelseskost eller faktisk pengeverdi, underlagt en egenandel.
Water Damage Ulykken krav opplysninger

Når vannskader oppstår, filer forsikringstaker et krav for skade på hjemmet og for eventuelle skader på personlige innhold. Forsikringsselskapet vil be forsikringstakeren for ulykken krav informasjon i forhold til hvordan vannet skaden inntraff. Hvis for eksempel utfører en rørlegger reparasjonsarbeid på noen rør og rørene sprekker forårsaker en flom, vil forsikringsselskapet be om informasjon i forhold til rørlegger bakgrunn og arten av det utførte arbeidet. I tillegg vil en justering sendes ut for å inspisere skaden og utkast estimater for reparasjoner. Forsikringsselskapet vil betale påstandene per forsikringsdekningen kjøpt, enten ved gjenanskaffelseskost eller faktisk pengeverdi, underlagt en egenandel.
Slip og Fall Ulykken krav Information

Når noen glipper og faller i lokalene til en forsikringstaker eiendom forårsaker skade, fordringshaver filer et krav med forsikringstakers forsikringsselskapet for et krav for smerte og lidelse. Forsikringsselskapet vil intervjue saksøkeren å fastslå ulykke krav informasjon, inkludert der hendelsen inntraff, hvordan hendelsen skjedde, og om det var noen forhold plassere publikum på varsel av tilstanden som forårsaket hendelsen. Dersom en hendelse rapporten ble laget, kan rapporten også gi viktig ulykke krav informasjon. Forsikringsselskapet kan i tillegg beholde en etterforsker for å inspisere lokalene for eventuelle farlige forhold og komme med anbefalinger for styring av risiko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144821.html

Previous:
Next:

bilulykker