Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva som forårsaker alvorlige Traktor Trailer Ulykker?

Mange sjåfører blir nervøse når de må kjøre i umiddelbar nærhet til en traktor trailer på grunn av selve størrelsen på disse kjøretøyene. Når disse store biler er involvert i en ulykke, spesielt når et annet kjøretøy er involvert, blir ulykken ofte alvorlige hvor mennesker er skadet eller drept. Årsakene til disse ulykkene varierer. Noen av disse årsakene er spesifikke for trailere. Driver Feil

I mange traktor trailer ulykker, et element av førerfeil er involvert. I noen tilfeller kan føreren være betjener kjøretøyet uten riktig hvile. En trøtt sjåfør gjør flere feil enn en uthvilt en. Andre driver feil ofte laget av traktor trailer sjåfører inkluderer følgende for tett, tar hjørner eller kurver for fort og fartsovertredelse. Lovene er på plass for å hjelpe traktor trailer sjåførene får nok hvile til å kjøre godt, men disse lovene kan være vanskelig å håndheve, spesielt for uavhengige kontraktører.
Uoppmerksomhet

Siden Traktor sjåfører bruker mye tid på veien, blir det lett for dem å bli distrahert og ikke å betale årvåken oppmerksomhet til veien og de rundt dem. Lastebilsjåfører kan bli distrahert av sin mobiltelefon mens de kjører. En sjåfør kan også kjøre den samme ruten flere ganger og er så kjent med ruten som han kjører litt automatisk. Dette kan føre ham til å unngå å legge merke andre drivere som kan bremse ned eller slå sammen opp på kjørebanen, forårsaker en ulykke.
Utstyr Failure

All traktor trailere er ment å bli inspisert jevnlig for å sikre at de er trygge å være på veien. Men noen selskaper ikke fullføre disse inspeksjonene så ofte som de burde. Dette kan resultere i en traktor tilhenger med utstyrsfeil, slik som brems burn-out og dekk som ikke lenger er sikkert å bruke. Noen trailere med bruke re-mønster gir god fremkomlighet dekk, som kan forårsake en ulykke hvis re-slitebanen materialet faller av av dekket under kjøring.
Trafikk Flow

trafikken rundt en traktor trailer kan forårsake en ulykke som involverer lastebilen. Noen andre sjåfører på veien er forsiktig rundt trailere, som for eksempel veving inn og ut av trafikk, skjæring foran traktor eller bråbremsing foran lastebilen. Førere av mindre kjøretøy ofte ikke innser at en traktor trailer ikke kan stoppe eller svinge like lett som biler og mindre lastebiler kan. Derfor, når en annen bil kjører uvørent, kan traktoren trailer sjåfør ende opp i en ulykke i stedet for å være i stand til å unngå det.
Masse

laster som en traktor trailer hale varierer sterkt - fra mat til supermarkeder til bygningsmaterialer. Noen av disse lastene er inne i en lukket tilhenger, mens andre er fastspent på en flatbed trailer. Hvis lasten ikke er ordnet på riktig måte med riktig vektfordeling, kan en ulykke inntreffe. For eksempel, hvis for mye vekt på forsiden eller baksiden, kan være vanskeligere å stoppe eller tilhengeren kan påvirke mer enn normalt. Likeledes, hvis lasten på en flatbed trailer ikke er godt fastspent, kan materialer falle ut av bilen, noe som forårsaket en alvorlig ulykke med noen kjøretøy som kjører bak lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145064.html

Previous:
Next:

bilulykker