Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan ta vare på Land salamandere

salamandere, eller gjørme valper som de også kalles, er amfibiske, kjøttetende dyr som fungerer som eksotiske kjæledyr til noen entusiaster. De lever på land så vel som i vannet, noe som betyr at de trenger både å trives lykkelig i et terrarium miljø. Land salamandere som tiger salamander og felles salamander trives like lett som andre varianter av salamander som er avhengige mer på vann. Å vite hvordan man skal ta vare på en salamander gir deg muligheten til å holde en interessant terrarium kjæledyr. Du trenger
30-gallon mesh terrarium
Underlag
Oppvarming pad
Stor, dypt vann stein
Assorted løvverk
Minnows
Crickets
Show Mer Instruksjoner
en

Velg en 30-gallon terrarium laget av pustende mesh materiale. Reptile terrarier av denne art har lyse vedlegg og kan finnes i pet supply butikker eller på nettet.
2

Plasser terrarium på toppen av en reptil varmepute. Flytt terrarium til der oppvarming pad er på bare én side. Denne puten skaper et varmt sted å bade.
3

Fyll bunnen av terrarium med to inches av torvmose underlaget. Torvmose er den mest naturlige og trygge substrat for terrarier og er helt organisk. Torvmose fungerer også som en fin base for planter i terrarium din. Det er også absorberende.
4

Place et stort, dypt vann rett inn i underlaget i den ene siden av terrarium. En tallerken av 8 inches bred med tre inches er dyp nok for en enkelt salamander. Salamandere må ha nok vann å vasse og svømme i å være glad i fangenskap.
5

Hold ca 20 babyen sirisser i terrarium til alle tider. Klart det er litt støyende om natten, men din salamander er nattdyr, noe som betyr at den er aktiv når det er mørkt. Det vil jakte i sin terrarium habitat om natten, drepe og spise gresshopper. Legg to eller tre babyen ørekyt til salamander er vann rett en gang i uken for å gi det mer mat variasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145065.html

Previous:
Next:

bilulykker