Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Rapporter trafikkproblemer i Utah

Utah Traffic Operations Center ble opprettet for å holde statens motorveier trygg og åpen for jevn trafikkflyt. Når problemer oppstår på en Utah motorvei, blir bilistene oppfordret til å ringe for å rapportere om problemet , slik at innholdsfortegnelsen er i stand til å kontrollere problemet så snart som mulig . Innholdsfortegnelsen oppfordrer kontakt med trafikk bekymringer , men borgere bør alltid ringe 9-1-1 i en nødssituasjon på veien . Instruksjoner
en

Dial 801-887-3700 å rapportere trafikk bekymringer , alle dager i uken mellom klokken 06:00 og 22:00 er det også et gratisnummer , 888 - 511-8368 , som er tilgjengelig for bruk utenfor 801 retningsnummer . Rapportere problemer som for eksempel pendlere som har behov for veihjelp , deaktivert kjøretøy , ødelagte trafikklys , manglende trafikkskilt , farlige veien rusk eller ineffektiv flyt i veiarbeid, til Traffic Operations Center .
2

Forklar i så mange detaljer som mulig til Traffic Operations Center representant problemet du støtt på en Utah motorveien. Gi plasseringen av trafikken bekymring , type bekymring og tiden du lagt merke til problemet.
3

Bruk et skjema på CommuterLink.com nettstedet hvis du ønsker sende inn et spørsmål eller en kommentar til innholdsfortegnelsen online .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145047.html

Previous:
Next:

bilulykker