Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Saturn Auto Akselerasjon Problem

Mange Saturn bileiere har rapportert plutselig, uventet akselerasjon med sine biler. The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har ikke funnet årsaken til akselerasjon, og har tilskrevet den til førerfeil. Drivere, men er sikker på at de ikke gjør denne feilen, og tvisten fortsetter. Problem

Saturn sjåfører har hevdet sine biler plutselig akselererer og forårsake ulykker, tilsvarende rapporter fra Toyota eiere. De har rapportert disse hendelsene til Saturn forhandlere eller til GM, siden Saturn forhandlere er ikke lenger i bedriften, og til NHTSA.
Forskning

NHTSA ikke har vært stand til å kopiere den plutselig akselerasjon i alle kjøretøy. Derfor har NHTSA fastslått at problemet er forårsaket av førerfeil.
Statistikk

Mens Toyota har langt flere klager av utilsiktet akselerasjon (1133 som av februar 2011 ) har NHTSA mottatt klager fra eiere av nesten alle produsenter, inkludert GM med 152 klager. Nærmere bestemt, hadde ni Saturn eiere klaget over problemet per februar 2010.
Solution

Saturn eierne har ikke fått noen løsninger på problemet. Faktisk, siden NHTSA ikke har vært i stand til å gjenskape problemet, produsenter hevder at problemet ikke eksisterer. Regjeringen har bestemt det er ingen kobling mellom auto elektroniske systemer og plutselig akselerasjon. Saturn eiere som tror ellers har lite regress på dette punktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145028.html

Previous:
Next:

bilulykker