Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan få en bergingsbil i en Emergency

Hvis du noensinne har vært strandet i trafikken eller sent på kvelden av en bil ulykke eller sammenbrudd, vet du hvor godt det er å være i stand til å få hjelp fra en bergingsbil i en nødsituasjon . Nedenfor er noen tips som vil gjøre prosessen enklere for deg. Instruksjoner
en

Finn ut hvor du er. Bergingsbil tjenesteleverandøren trenger å vite din nøyaktige posisjon for å svare på krise ditt. Se etter gateskilt eller andre indikatorer.
2

Ring tjenesteleverandøren. Hvis du har veihjelp gjennom AAA eller gjennom din forsikring carrier, ringe det nummeret og forklar situasjonen. Du må oppgi navn og kontonummer eller personnummer kanskje, for å bekrefte din identitet.
3

Kontroller for bergingsbil service hva slags bil du har, hvor du er med hensyn til gaten eller kant, arten av krisen, og hvis du har en tur for å komme deg hjem.
4

Stay med bilen din mens bergingsbil er underveis. Du må kanskje vente en time eller lengre, avhengig av tid på døgnet og hvor langt du er fra nærmeste tauing tjeneste
5

Gå med sjåføren -. Eller følge lastebil i en egen kjøretøy - å sørge for bilens trygg ankomst til garasjen der du vil ha bilen ivaretatt. Igjen nøklene og en forklaring av nødsituasjonen i garasjen sin dråpe boks, hvis tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144783.html

Previous:
Next:

bilulykker