Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvilken hastighet Har en airbag Deploy?

Den "airbag" ble utviklet av amerikanske industriell ingeniør John W. Hetrick, som patenterte og bygde prototypen på hans kjøkkenbord i 1952. Utformingen resulterte i en gass-fylt konvolutt som automatisk kan bli utvidet til å dempe virkningen passasjer under en kollisjon. Rase Corporation tok Hetrick opprinnelige arbeid og forbedret design ved å legge ulike aktive triggerpunkter sensorer. Dette fører til airbag interne utvikling i forbindelse med ulike "Big Three" selskaper i slutten av 60-tallet, med en første produksjonen utrulling i GMs Buick Electra linje i 1974. Kollisjonsputer foran

Kollisjonsputer drives på grunnlag av tre komponenter: En airbag modul, en eller flere krasj sensorer, inkludert et akselerometer, og en administrerende diagnostisk enhet. Foran airbag er inneholdt i rattet, med en sekundær dash panel bag på passasjersiden over hanskerommet.
Sidekollisjonsputer

Sidekollisjonsputer er lokalisert i headliner på hver side av kupeen. Hensikten med disse enhetene er å dempe utslagene av en sideveis bevegelse i en krasj.

Knee Kollisjonsputer

Knee kollisjonsputer kan gjennomføres under passasjersetet hanske boksen, og også under baksiden av forsetene. Hensikten er å begrense kneet innvirkning i tilfelle en ulykke.
Bak kollisjonsgardiner

bak gardin airbags er designet for å slippe ned bak bak kupeen, til først og fremst dempe virkningen av en påkjørsel bakfra.
Speed ​​Er Relativ

Uavhengig av merke av bilen, eller posisjonen til enheten, kollisjonsputer vanligvis strekker seg mellom 10 til 25 millisekunder etter kollisjon. Virkningen terskel for prosessen er basert på en forbigående påvirkning av 5 til 7g, ved en krasj hastighet på mellom 5 til 15 mph. Avviket er basert på flere faktorer, blant annet vinkel av påvirkning, dets egenskaper (som betyr en direkte eller avledet sekundær hit), forbigående hastighet eller annet press beregninger, som er fastsatt av on-board airbag system instrumentering. Selv om disse enhetene ikke redusere krasj dødsfall, er det noen potensielle ulemper konsekvenser i tilfelle av lavere hastighet hendelser. Disse kan omfatte skrubbsår i ansiktet og kroppen, blåmerker, eller i visse tilfeller beinbrudd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144852.html

Previous:
Next:

bilulykker