Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan lese en trafikkulykke Rapporter

trafikkulykke rapportene inneholder en enorm mengde informasjon, inkludert de involverte partene og deres kontaktinformasjon, rapportering rettshåndhevelse offiser beskrivelse av ulykken, værforholdene på tidspunktet for ulykken og kjøretøy skade alvorlighetsgrad. The National Highway Traffic Safety Administration nettsted er en online ressurs for både bestilling og tolke trafikkulykke rapporter for stater, amerikanske territorier og indiske Nations. Instruksjoner
en

gå til National Highway Traffic Safety Administration State Crash Forms Catalog siden. På denne siden er en klikkbar grafikk av USA, med flere linker til Amerikansk Samoa, Guam, Mariana Islands, Puerto Rico, Jomfruøyene og Indian Nations. Hver stat og region har sin egen trafikkulykke rapportering skjemaer og prosesser.
2

Klikk på staten eller regionen der ulykken fant sted. En side viser at listene byrå kontaktinformasjon, ressurs linker, eksempler på trafikkulykke rapporter og overlegg. Et overlegg er en legende for å få kodene og notasjoner om ulykken rapporten.
3

Rull nedover på siden til miniatyrbilder delen, som inneholder utskrivbare bilder av trafikkulykke rapporter, sjabloner og andre supplerende former. Se etter et filnavn med ordet "overlay" og nummeret som tilsvarer trafikken ulykke rapporten. For eksempel har Colorado to overlay sider tilvarende sin tosiders passasjertrafikk ulykke rapport DR 2447:. Overlay En DR 2447 og Overlay B DR 2447
4

Åpne overlegg skjemaet ved å klikke på filen sin navn, og skrive det ut.
5

Trim overlegget skjemaet. Skjær langs venstre og høyre marg, så passer det altfor skjema innen ditt trafikkulykke rapporten ved å stille opp tallene på overlegget med de samme tallene på faner boksene i rapporten (dette linjer opp skriftlige forklaringer til din trafikkulykke rapport). Den andre informasjon om rapporten vil være beskrivende tekst, og er selvforklarende (for eksempel i en boks merket "Skid Marks", en offiser registrerer lengden på bremsespor på åstedet, eller i en boks merket " Citation ", en offiser indikerer om en billett ble gitt og krenkelser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144875.html

Previous:
Next:

bilulykker