Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan kjøpe en i bilen Breathalyzer eller Ignition Interlock

Flere stater er i ferd med å kreve i bilen breathalizers for personer dømt for flere DUI eller DWIs. Missouri har nylig vedtatt et slikt obligatorisk krav for andre lovbrytere. Imidlertid kan personlige breathalyzers for biler være hensiktsmessig for personlig bruk også. Mange foreldre, bedrifter, eller til skolekretser kan være nytte av private breathalyzers som bare gjør et redskap for å løpe igjen når breathalyzer mottar en prøve med alkoholinnhold under som satt i maskinen. Instruksjoner
1 p Hvis din shopping for en breathalyzer Ignition Interlock på grunn av en rettskjennelse da du allerede vet at du trenger en og trolig den eksisterer modell nødvendig. Følg rettskjennelse, eller andre statlige byråer instruksjoner nøyaktig, og ikke prøve å lure breathalyzer. Noen typer interlocks vil kreve en test før du starter bilen, og mens bilen kjører. Hvis føreren ikke breathalyzer mens du kjører bil alarm vil gå av, og vil ikke stoppe før bilen stopper.
2 p Hvis du ser inn i en Breathalyzer som forelder, privat selskap, eller gren av regjeringen har du større fleksibilitet i valg og derfor trenger mer informasjon. Og med alle tingene pris er en viktig faktor. Auto breathalyzers varierer fra noen få hundre dollar til over $ 1000. Men, husk at du også vil sannsynligvis måtte betale installasjon avgifter og utskifting munn stykker.
3

Du vil også være lurt å vurdere hva alkohol grense, hvis programmerbar, som vil forby tenningssystemet. I mange land er det ulovlig å kjøre med en promille innhold over 0,08. Men mange i bilen breathalyzers satt på et mye lavere nivå. Det er viktig å også huske på at en test på en privat breathalyzer vil ikke få deg ut av en DUI eller DWI basert på lesing sin.
4

Andre funksjoner for å vurdere er tilgang til ethvert opptak breathalyzer may produsere, enkelt vedlikehold, og om eventuelle alarmer blir satt av med en mislykket Breathalyzer test. Også huske på at noen biler er allerede produsert med tenning interlock systemer installert, spesielt SAAB og Volvo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144822.html

Previous:
Next:

bilulykker