Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Rapporter bilulykker i Ontario

Hvis du finner deg selv involvert i en bilulykke i Ontario, Canada, krever Highway Traffic Act du å rapportere ulykken til politiet dersom skaden overstiger $ 1000 eller om det er skader. I tillegg, hvis du føler den andre parten krenket en trafikk kode, noe som resulterer i ulykken, må du rapportere ulykken uavhengig av skade. Unnlatelse av å rapportere ulykken til politiet i de fleste tilfeller vil føre til at du mister din rett til å kreve erstatning med ditt forsikringsselskap. Instruksjoner
en

Ring politiet til åstedet for ulykken umiddelbart hvis du ikke er skadet, eller har noen andre å ringe for deg. Samle all informasjon slik som førerkort tall, plate nummer og forsikring informasjon fra driverne av alle andre biler involvert.
2

Fortell politiet etter beste erindring din hvordan ulykken skjedde. Fortell dem hvem som kjørte bilen, som er passasjerer i bilen og hva du holdt på med da ulykken skjedde. Informere politiet om alle handlinger du ser for føreren av den andre kjøretøyer involvert i ulykken. Gi en skisse av ulykken til politiet for å gå med rapporten, note veiforhold, posisjoner av kjøretøy under ulykken og hastigheter alle biler skulle reise. Husk at det i enkelte tilfeller kan politiet henvise deg til nærmeste kollisjon eller lokale politistasjonen for å anmelde rapporten, heller enn å ta det på scenen. Du må følge disse instruksjonene og sende rapporten.
3

Signer setningen du gi til politiet og be om en kopi av rapporten som referanse og følge opp med ditt forsikringsselskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144936.html

Previous:
Next:

bilulykker