Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan flykte fra en brennende bil

En brennende bil er en dødsfelle. Smoke akkumulerer raskt innen de forseglede dører og vinduer og stigende varme og selve brannen gjør en tidsinnstilt bombe ut av bensintanken. Flykte fra en brennende bil er en vanskelig, men gjennomførbart utfordring som krever rask tenkning og enda raskere å handle. Følger disse trinnene for å forstå hvordan å rømme fra en bil i brann. Instruksjoner
en

Hold deg så rolig som du kan. Den verst tenkelige ting som du kan gjøre er panikk. Panic vil få deg til å kaste bort dyrebare sekunder og gjøre feil som kan ende opp med å bli tragisk. Det er viktig for deg å fokusere på én ting, og en ting alene: å få ut
2

Lås dører og vinduer.. Gjør alt du kan for å oppnå dette kritiske trinnet. Selv om du ikke kan åpne døren selv, vil låse dørene gi andre personer eller redningsmenn en god sjanse for å få deg ut av den brennende bilen raskt.
3

Få sikkerhetsbeltet av. Dette må gjøres raskt slik at varmen fra brannen ikke smelter metallet på spennen å ankre sin. Hvis metallet er for varm, kan du bruke et stykke tøy til å dekke hånden din, slik at du kan åpne låsen. Hvis spennen ikke vil løsne, press på skulderstroppen over hodet og prøve å løfte bena ut fra under midje stroppen.
4

Kick ut et vindu. Hvis du ikke kan få døren åpen, er den nest beste tingen å sparke ut et vindu. Få et vindu åpent vil tillate røyk å gå ut av bilen, og vil også gi deg en rømningsvei. Bruk begge føttene mot et sidevindu, om mulig, å knuse og deretter pop vinduet ut av rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144785.html

Previous:
Next:

bilulykker