Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Om SUV krasjer, ulykker og klikkbare

Sport Utility Vehicles (SUV) har blitt en populær type kjøretøy blant familier. Imidlertid må sjåførene være oppmerksomme på farene som kan oppstå hvis de er drevet uforsiktig. Statistikk

SUV ulykker, herunder velt, bidratt til over 38 prosent av alle kjøretøy krasjer i 2005. Av disse, over 56 prosent av lys-lastebil (inkludert SUV) velt resulterte i en dødsulykke i løpet av det samme året.
Tilgang

SUV ulykker, som med de som involverer andre biler, er for det meste forårsaket av enten fart eller uoppmerksomhet til kjøring. Mer enn 90 prosent av roll-overs skje fordi en sjåfør har kjørt av veien på grunn av å miste kontrollen over bilen sin.
Gravity

Ifølge "SUV Rollover," sport nyttekjøretøyer har et høyt tyngdepunkt som gjør dem topptung. Dermed er de mer tilbøyelige til å rollover når sjåføren er korrigere en ujevn manøvrere.
Vekt

Selv SUVer er kjent som familiebiler, kan overdreven vekt øke sjansene av en velt. Når mer vekt legges på innsiden av kjøretøyet, bør det være jevnt fordelt slik at ingen side eller et område av SUV bærer for mye poundage.
Andre årsaker

Ifølge til Smart Motorist.com er det tre andre medvirkende årsaker til trafikkulykker, inkludert de som involverer SUVer. Svikt i bilens utstyr til å fungere skikkelig, utforming av veien hvorpå du er på reise og dårlig motorvei eller kjørebane vedlikehold bidrar også til kollisjoner og ulykker.
Fatal Kollisjoner

Som bruker Ford Explorer som et eksempel på en SUV, PBS.org rapporterer at en SUV er 16 ganger mer sannsynlig å drepe beboere av et annet kjøretøy i en kollisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144884.html

Previous:
Next:

bilulykker