Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Crash Datamottaking Trening

Når en bil krasjer, kan innhenting av data være avgjørende for å bestemme viktige opplysninger, blant annet årsaken til ulykken. Opplæring for foreninger og organisasjoner i krasj data henting trening er ofte gjort gjennom Kollisjon Safety Institute (CSI). Historie

I 2004 ble California den første staten til å vedta et kjøretøy cCode pålegger produsenter å videreformidle til kundene om hendelsesdataregistrering (EDR eller "svarte bokser") er installert i biler. Tilsvarende, utstedte National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) en landsomfattende regel i august 2006, som krever samme utlevering til nye bilkjøpere begynner med modellår 2011 biler.
Betydning

grunn av disse reglene og kjøretøy koder, ble CSI det eneste selskapet som tilbyr en sertifisert kurs om bruk av og analysere data med Bosch krasj innhenting av data (CDR) system. Bosch CDR-systemet er et verktøy som kan gjenopprette krasj og /eller pre-crash data fra mer enn 80 millioner biler, lette lastebiler og SUVer.
CDR Tekniker Course

CSI tilbyr et en-dags CDR tekniker kurset som en nødvendig forutsetning for deltakelse i andre fag. I åtte timer, instruktører dekker alt fra en introduksjon til CDR-systemer til feilsøking av CDR programvare og juridiske betraktninger om ransaking og beslag fra en bil. Klassen avsluttes med en datainnsamling trening.
Data Analyst Certification Training

femdagers data analytiker sertifisering trening gir innsikt i funksjon av hendelsen data recorder ( EDR) eller delkomponenten, inkludert dets historie og utvikling. Kurset dekker også utvidet tolkning ferdigheter slik anvendelse av en Bosch CDR rapport til en fullstendig krasj gjenoppbygging. Kurset avsluttes med en avsluttende eksamen, og koster $ 625 for påmelding (per desember 2010).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145013.html

Previous:
Next:

bilulykker