Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er Usikrede bilist dekning og må jeg ha det?

Du trekker ut som lyset blir grønt og høre en farlig lyd. Et kjøretøy som kjører en rød-lyset knuser i fender din. Når du forsøker å handle forsikring informasjon, oppdager du at den andre personen har ingen. Nå hva gjør du? Uforsikrede bilist dekning tar seg av ulykke utgifter i en sak som dette. Bære den på bilen din forsikring kan tilby deg mange fordeler og gi deg fred i sinnet når du kjører. Definisjon

Usikrede bilist dekning vil betale kostnadene for bilen skade og sykehus regninger hvis du blir truffet av en person uten forsikring. Det kan også hjelpe med kostnader hvis du er i en ulykke med en person som ikke bærer nok forsikring. Denne dekningen er delt inn i to ulike grupper: ". Skade på eiendom" "personskade" og I noen stater, kan denne forsikringen også dekke deg i en ulykke da den andre sjåføren flykter fra åstedet.
Personskade dekning
Hospital utgifter kan være kostbart i tilfelle en ulykke .

personskade dekning betaler sykehus regninger for deg og eventuelle passasjerer ridning i bilen. Medisinsk regninger kan klatre raskt hvis du er skadet i en ulykke, spesielt hvis den andre sjåføren har ingen forsikring. Legge dette til politikken beskytter deg mot å pådra seg store regninger og er en standard valg med selskaper for dekning. Det vil også betale disse utgiftene hvis du blir truffet mens du går av en uforsikret bilist.
Skade på eiendom dekning

Dette aspektet av uforsikrede bilist forsikringen dekker reparasjonskostnader for ditt kjøretøy. Dette aspektet er ikke tilbys i hver stat, men andre lar deg legge den til politikken. Legge det hjelper deg til å betale for dyre kroppen reparere, lønnskostnader og delepriser som kan legge opp raskt.
No-Fault Forsikring stater

Mange land krever "no -fault "bilforsikring. Denne typen dekning betaler driveren for eventuelle utgifter fra en ulykke, uansett hvem som forårsaket det. Saksøker for straffe skader over kostnadene for medisinsk og reparasjon av kjøretøy er ikke tillatt. Andre stater har ansvar dekning, som betaler skader og medisinske utgifter til en annen sjåfør hvis du forårsaker en ulykke. Hvis du har denne typen forsikring, kan du ha ulykke utgifter som overstiger dine politiske grenser. I dette tilfellet hjelper uforsikrede bilist dekning for å ta vare på disse.
Krav

Usikrede bilist dekning er nødvendig i enkelte stater, og det er minimum av dekning som du må holde. For eksempel, krever Missouri minimum personskade dekning på $ 50.000 for hver enkelt involvert og $ 50 000 for hver ulykke som oppstår. Sjekk med din lokale avdeling av motorvogner i staten eller forsikringsselskapet agent for å lære om statens krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144890.html

Previous:
Next:

bilulykker