Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Når skal fylle ut en bilulykke Rapport i Minnesota

Minnesota bilulykke krav til rapportering kan bli funnet i Minnesota vedtekter § 169.09 . Unnlatelse av å overholde disse kravene kan føre til tap av kjøring privilegier samt utgjøre en straffbar handling . Ulykke rapport Filing Krav

Seksjoner 169,09 ( 1 ) og ( 2) i Minnesota vedtekter krever drivere for å stoppe på ulykkesstedet hvor det har vært " påviselig personskade " eller skade på eiendom med en tilsynelatende reparasjon koste i overkant av $ 1000 .
Tid for innlevering av en ulykke Rapporter

Seksjon 169,09 ( 3 ) fastsetter at bilførere som er involvert i en bilulykke som oppfyller kravene for innlevering av en skademelding må innlevere ulykken rapporten " innen 72 timer etter en ulykke . "
Administrative og straffeansvar

naturen av brudd på bestemmelsene om rettidig rapportering av en bilulykke bestemmer alvorlighetsgraden av strafferettslige sanksjoner ( for eksempel hvem som er på feil for ulykken ) . Overtredelse kan bli klassifisert som en forseelse , grov forseelse eller en forbrytelse krenkelser . For eksempel , for en overtredelse som et dødsfall på grunn av offerets skyld , kan den part som var nødvendig for å sende inn en rapport være skyldig i en forbrytelse og straffes med inntil tre års fengsel og /eller bøter $ 5000 ( som i november 1 , 2010 ) . Overtredelser kan også miste kjøring privilegier ..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144986.html

Previous:
Next:

bilulykker