Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke hastigheten på en Baja Doodle Motor Mini Bike

The Baja Doodle minibike er en 6,5 hk, 97 cc, fire-takter, single-seters. Sykkelen kan nå hastigheter på opptil 50 km /h med en liten rytter, enda raskere nedoverbakke. Minibikes kan lett bli innstilt, på grunn av deres eksponerte mekaniske komponenter. Drivstoff tilsetningsstoffer, økt luftstrøm og en motor swap vil alle hjelpe Baja Doodle minibike traff høyere hastigheter. Vær advart, er Baja Doodle minibike ikke ment for langt høyere hastigheter og kan bli vanskelig å håndtere. Du trenger
Fuel additiv
Komplett verktøysett
Replacement ytelse luftfilter
Vis flere instruksjoner
en

Legg en forestilling drivstoff additiv til blandingen . En drivstoff additiv kan øke hestekrefter med så mye som to. Dette kan ikke virke som mye, men på en minibike, kan det være mye. Tilsetningen hjelper utbrenning raskere og renere. Dette resulterer i økt hestekrefter og fart. Din lokale minibike eller motorsykkel ytelse butikk bør ha et utvalg av drivstoff tilsetningsstoffer.
2

Bytt luftinntaket og luftfilteret med en forestilling system. Luftstrømmen er en integrert del av motorytelse. Over tid, kan luftfilteret blir tett og rane en motor av ytelse. Fjern luftinntaket og luftfilteret. Bytte luftfilter med en forestilling en og ikke erstatte inntaket dekke så dette begrenser luftstrømmen.
3

Fjern utblåsningsfilteret. Utblåsingsfilteret er en mini lyddemper utformet for å holde minibike roligere og eksosen renere. Skru klemmene som fester lyddemperen og fjerne det. Dette vil øke luftstrømmen og hestekrefter.
4

en motor swap. Dette er en ganske komplisert oppgave å utføre, men det mest sannsynlig å øke strømmen betydelig. De fleste 9 hk motorer bør passe Baja Doodle chassis. Den eksakte installasjon metoden vil variere fra motor, men det bør gjøres av en erfaren mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111353.html

Previous:
Next:

motorsykler