Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en frontlys pære i en Dodge Caliber

Når en frontlys brenner ut i din Dodge Caliber og du henviser til bruksanvisningen, det kommer til å fortelle deg om å gå tilbake til butikken. Dette er ikke nødvendig for gjør-det-selv-entusiast som ønsker å spare penger. Du kan kjøpe pære for så lite som $ 15 og installere det selv med riktig utstyr. Dodge Caliber frontlys er en dual high-beam/low-beam halogen kapsel. Du trenger
Jack
Jack står
Vernebriller
Shop lys eller lommelykt
Latex hansker
Interiør trim lirke verktøyet
H13 erstatning dual filament frontlys

Vis flere instruksjoner
en

Bruk i nødbremsen på Dodge Caliber på en flat, asfaltert underlag. Kontroller at frontlys bryteren er av og forblir slik gjennom hele utskiftingen.
2

Løft forsiden av Caliber på siden av den defekte frontlys, med jekken, og støtte Caliber på en jack stå under den fremre rammen rail.
3

Don dine vernebriller og krype under fremre støtfanger med verktøy.
4

Løsne forsiden av hjulbrønn splash guard, ved å fjerne plast push-pins med et interiør trim lirke verktøyet. Du trenger ikke å fullstendig fjerne splash vakt. Bare løsne det nok til å få tilgang til frontlys gjennom splash vakt.
5

Bruk en butikk lys eller lommelykt for å slå opp inne i splash vakt og få tilgang til frontlys. Frontlys er mot motoren, mens hjørnet markør /retningsbestemt signal er nærmere fender.
6

Vri frontlys låseringen mot klokken 1/4 omdreining for å fjerne det fra baksiden av frontlys forsamlingen .
7

Koble ledningen plugg festet til frontlys pære socket. Fjern det gamle frontlys og kast.
8

Ta på gummihansker før du åpner pakken av erstatning H13 frontlys kapsel. Halogenpærer bruke interne gass til å varme filamentene og skape ekstrem varme. Oljer i menneskelig hud vil skape en hot spot på glass pære og kompromiss lang av pære eller skade det helt.
9

Sett inn ny pære i låseringen og juster hakkene på ringen til sporene til frontlys forsamlingen. Det vil bare passe på én måte.
10

Koble ledningen pluggen til frontlys kontakten. Krype ut fra under Caliber og teste frontlys (forsiktig, siden bilen er fortsatt forhøyet) ved å dreie frontlysene på, før du bytter splash vakt og hjulbrønn montering. Slå frontlys av etter testing.
11

Bytt beholde pushpins, fjerne utstyret under Caliber og lavere bilen tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71704.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair