Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Chrysler vindu regulator Installasjonsinstruksjoner

Strøm vinduer er nå standard på biler. En vanlig årsak til en funksjonsfeil strømvindu er vinduet regulator, som opprettholder bevegelse av vinduet gjennom dørpanelet. Skifte en regulator i en Chrysler vinduet er enkelt nok å gjøre selv med bare en liten auto kunnskap. Du trenger
Phillip hode skrutrekker Vis
døren panel flytting verktøyet
Flat skrutrekker
feed tape
Diagonal cutter
Vindusheismotor
Flere Instruksjoner

en

Ta av døren panel med å ta av dørhåndtaket og brytere. Skru ut skruen som holder dørhåndtaket på plass med en Phillips skrutrekker. Deretter løfter dørhåndtaket og brytere fra døren og sett dem til side.
2

Lay døren panel flytting verktøyet langs kanten av vinduet kontroll plate. Bruk en flat skrutrekker til å kile i mellom verktøy og platen til den er fri for døren panel.
3

Koble fra de elektriske klipp som holder vinduet plate i døren ved å klemme på klipp og trekke ledninger fra hverandre.
4

Lirk døren av med fjerning verktøyet til det løsner og du kan koble fra ledninger kjører til lyset på innsiden av døren.

5

Koble vinduet kontrollene til ledninger og redusere vinduet. Du bør være i stand til å se den mekanismen som holder vinduet på plass gjennom tjenesten panel på bunnen av døren.
6

Åpne panelet holder glasset på plass ved å løsne mutterne. Du vil nå kunne skyve glass av regulator. Senk glasset slik at den hviler på innsiden av døren panel på gulvet.
7

Fjern den gamle regulator gjennom tjenesten panel. Det er et lite klipp like nedenfor festeboltene på regulatoren som holder hodet av fôr tape på plass. Trekk dette klippet før det er fritt for regulator å slippe båndet.
8

Trekk den gamle kassetten ut. Dette er tape som mater regulator til å flytte vinduet opp og ned. Mål ny tape mot den gamle, og klippe det til riktig lengde med sidekuttere.
9

Sett det nye fôret tape inn i toppen av døren panel starter med den enden som ser ut som et øye . Sørg for at tennene på båndet vender ut mot rammen av døren panel.
10

Skyv materen tape langs sporet på innsiden av døren panel til eyelet enden av båndet er synlig gjennom tjenesten panel.
11

Plasser den nye regulatoren over eyelet av båndet. Skru det fast med klipsen som fulgte med den nye regulatoren.
12

Løft vinduet på gulvet av døren panel og skyv den tilbake i montering spenne av regulatoren. Sikre vinduet ved å stramme boltene på regulatoren.
13

Fjern vinduskontroller fra ledningene.
14

Koble interiør døren lys ledninger til baksiden av dørpanelet dekke og trykk på døren panel tilbake på døren.
15

Wire vinduet kontrollpanelet til de elektriske ledningene i døren og trykk den på plass på døren panel.

16

Skru dørhåndtaket plate tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72262.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair