Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en gummipakning på en frontrute

Du kan bytte gummipakningen på frontruten fra hjemmet i ca en halv times tid. Noen ganger gummipakningen kan forringes over tid på grunn av alder og vær. Du vanligvis ikke trenger å fjerne frontruten for å gjøre denne jobben. Pakningen og støping stripe er hold hva frontruten på plass. Du trenger bare noen få elementer som er kjøpt fra din lokale auto deler butikken for å få jobben gjort. Du må bytte pakningen hvis du har mye kondens inne i kahytten som kan forstyrre sikten. Du trenger
Razor kniv
pakning
1/16-inch ledningen
maskeringstape
Spray flaske fylt med vann og flytende såpe
Plast sparkel

Vis mer Instruksjoner
en

Kutt pakningen rundt frontruten med en barberhøvel kniv. Har en assistent stå utenfor bilen for å fange frontruten som du skyver den fra innsiden og ut.
2

Place 1/16-inch støping ledningen til den nye pakningen og pakk det rundt frontruten, starter på midten av bunnen av frontruten. Vikle den rundt hele kanten av frontruten. Tillat endene for å overlappe med 3 inches. Legg igjen en 12-tommers ledning hengende ut. Fest delene som overlapper med maskeringstape.
3

Spray den nye pakningen og den metalliske leppe av frontruten åpningen med en blanding av såpe og vann.
4 < p> Monter frontruten inn i frontruten åpningen, nedre kant først, fra utsiden av kjøretøyet. Har din assistent får inne i bilen mens du skyver på frontruten fra utsiden. Spør din assistent til å trekke enden av ledningen til frontruten glir på plass. Bruk sparkel til å skyve støping i kanalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73630.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair