Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en oljetrykkbryter i en Jeep Liberty

Hvis oljetrykklampe eller måle i din Jeep Liberty ikke fungerer eller viser en uberegnelig lesing, kan endre oljetrykkbryter løse problemet. Oljetrykket bryteren ligger like ovenfor oljefilteret på 3,7-liters motoren på Jeep Liberty. Den primære funksjonen til oljetrykkbryter er å sende informasjon om motorens oljetrykk til datamaskinen samt drift måleren eller oljetrykk på måleren. Du kan kjøpe en ny bryter til enhver auto deler butikken, og endre det tar bare et par minutter og noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Trim pinne eller flat skrutrekker
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av Liberty med en jack. Posisjon et sett med bukker under Jeep slik at de godt tåler vekten av kjøretøyet.
2

Slå forhjulene helt til høyre, og ta push-in festene som fester høyre side foran splash skjold til fender. Du kan bruke en trim pinne eller stor flat skrutrekker til å fjerne de festene. Når du har fjernet festene, kan du trekke av splash skjold.
3

Reach inn i motorrommet gjennom rattet åpning og finn oljetrykkbryter like over oljefilteret. Fjern den elektriske kontakten på baksiden av bryteren ved å trykke inn låsetappen og trekke pluggen rett av bryteren.
4

Fjern bryteren ved hjelp av en skiftenøkkel, snu bryteren mot klokken til det kommer ut av motorblokken. Installere den nye bryteren til motorblokk og skru det fast med skiftenøkkelen din.
5

Installer den elektriske kontakten på den nye bryteren. Skyv den rett inn bryteren og lytte eller føler for låseklaffen å knipse på bryteren, slik at kontakten er låst på plass.
6

Sett høyre side sprutbeskyttelse i fender åpningen og skyv plast push-i festene i hullene i fender godt. Hev Jeep med jekken og fjerne bukker.
7

Senk Jeep til bakken og starte motoren. Sjekk målere for å sikre at den nye bryteren fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71767.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair