Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan kjøpe olje endre klistremerker for en Privat Bedrift

Hvis du har startet en privat bedrift der oljeskift er en rutinemessig del av livet, bør plukke opp noen gode oljeskift påminnelse klistremerker være på å gjøre listen, rett etter olje og filtre. Hvis du har en flåte av biler å opprettholde som er så liten som to eller så store som 2000, er det lett å få tak i klistremerker med en telefonsamtale eller to og en rask samtale med din lokale bulk olje distributør. Du trenger
telefon eller datamaskin med Internett-tilkobling
Telefonbok eller tilgang til lokal virksomhet søkemotor
Vis flere instruksjoner
en

Finn den lokale bulk olje distributør. Du kan gjøre dette enten ved å søke på gule sider eller en lokal bedrift søkemotor på Internett eller ved å ringe en lokal bil verksted og spør dem hva selskapet tilbyr sine bulk olje.
2

Kontakt bulk olje distributør og be om å få snakke med en salgsrepresentant.
3

Informer salgsrepresentant for din bedrift behov for å kjøpe olje endre klistremerker. Det kan også spare deg noen få dollar i olje-og filterskift utgifter for å sjekke til å kjøpe disse andre elementer fra dem også.
4

Bestill i med salgsrepresentant. Du kan finne de er villige til å comp deg gratis klistremerker hvis du kjøper olje og filter fra dem. De fleste forhandlere vil selge deg olje uansett i hvilken form du trenger, det være seg av Quart, gallon, 5 liter eller i bulk mengder.
5

kjøpe klistremerkene på nettet hvis du ikke kan finne en lokal bulk olje forhandler . Nettsteder som oilchangestickers.com selger bulk klistremerker. Pennzoil tilbyr også gratis klistremerker, som en måte å markedsføre sine produkter. Bare send pen@cgilink.com å motta gratis klistremerke prøver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71703.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair