Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Liste over Ford Tilbakekalling

Ford har en lang historie med god teknikk og pålitelighet, men hver så ofte en dårlig egg gjør sniker det seg, som inneholder noen feil som påvirker sikkerheten eller utslipp systemer. Det offentlige er gjort kjent av disse feilene ved hjelp av en tilbakekalling, hvoretter produsenten er forpliktet til å reparere feilene uten kostnad for eieren. Loose Oil Lines

Ford utstedt en tilbakekalling i 2008 som rammer ca 1500 Explorers og Mercury Fjellsportinteresserte med 4.6L V-8 motorer, produsert ved selskapets Louisville, KY, anlegg mellom 23 juli til 14 august, 2007. Sendingene brukes med disse motorene kan ha en oljekjøler linje som ikke var strammet nok, noe som kan resultere i alvorlige oljelekkasjer. Disse lekkasjene kan føre til overføring skade og mulig brann.
Raping Brann

Ford diesel lastebiler produsert i 2008 (F-250, F-350, F-450 og F-550) er kjent for å oppstøt brann og røyk fra sine eksos rør under hard akselerasjon. Dette skyldes defekter i eksosanlegget og defekt programmering og kan løses på noen Ford-forhandler. Denne defekten er kjent for å påvirke minst 33.000 lastebiler.
Vindusviskerne

Omtrent 199,000 Ford Escape crossovers ble produsert i 2006 med defekte vinduspusser systemer. De girkasser som brukes i disse viskersystemer er svake og er kjent for å sprekke internt tilfeldig og i tung snø eller regn forhold. Dette vil resultere i ikke-funksjonelle vindusviskerne, en farlig tilstand som vindusviskere tendens til å bryte når det trengs mest
Diesel Stalling

Om 180 000 diesel-motor utstyrt F. -serie lastebiler produsert mellom 2004 og 2005 ha feil bensininnsprøytning kontroll moduler, som kan forårsake tilfeldig steiling. Denne standard påvirker bare 6.0l Super Duty og standard F-serie lastebiler og kan resultere i en fatal ulykke hvis det skjer mens du bruker motorbremsen å bremse bilen.
Politiet Crown Victorias

ca 109.000 Crown Victorias selges til politiet avdelinger fra 2003 til 2005 har defekte hjul kjent for å falle fra hverandre i høy hastighet. Disse hjulene har fabrikasjonsfeil som fører dem til å utvikle sprekker over tid og delt under ekstremt stress. Disse sprekkene vil først manifestere seg som en slingring i styringsgruppen, som vil være vanskelig å balansere. Dette bør komme noen bekymring for publikum, så mange av disse brukte politiets biler har begynt å treffe auksjon blokker for salg til publikum.
Kabling Branner
p Hvis du eier noe i full størrelse Ford sedan, SUV eller lastebil produsert mellom 1993 og 2001, utstedte Ford en massiv tilbakekalling av over 3,6 millioner biler for dårlig kabling. Disse ledninger feil kan føre til kortslutning i dashbordet, noe som vil føre til funksjonsfeil, gnister og muligens brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71705.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair