Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan koble din mobiltelefon trådløst gjennom bilradioen

Bluetooth er en kommunikasjonsprotokoll som gjør det mulig for enheter å kommunisere trådløst. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi, kan du koble opp mobiltelefonen til å spille av lyd via bilens radio. Telefonen din vil videresende lyden til en egen enhet som kalles en Bluetooth radiosender. Senderen vil kringkaste lyd på en FM-stasjon at bilen kan plukke opp. Dette kan tillate deg å kommunisere hendene fri mens du kjører, noe som gjør det tryggere og enklere å ringe på farten. Du trenger
Bluetooth-aktivert mobiltelefon
Bluetooth radiosender
Vis flere instruksjoner
en

Setup radiosenderen. Plugge enheten inn i sigarettenneruttaket og slå på den. Velg en standard radiostasjon. Helst utpeke en radiostasjon som ikke er i bruk i ditt område. Dette vil sikre at det ikke er interferens med FM-overføring.
2

Aktiver Bluetooth på telefonen din. De fleste telefoner ikke holde Bluetooth aktivert full tid på grunn av den ekstra strømforbruk nødvendig. På de fleste telefoner kan du aktivere Bluetooth ved å gå til verktøy delen under hovedmenyen, og deretter velge Bluetooth kategorien. En gang i Bluetooth kategorien, bør det være et alternativ å slå den av eller på. Slå den på. Hvis Bluetooth ikke er oppført under verktøy kategori, kan du se i bruksanvisningen om hvordan du aktiverer Bluetooth.
3

koble de to enhetene. Slå på telefonens Bluetooth-scan på. Dette ligger i Bluetooth-kategorien. Skanningen setter telefonen i en modus som gjør at enheter kan se at det er imot tilkoblinger. Du skal motta en tilkobling forespørsel fra radiosenderen ber om et passord. En populær passord som brukes for å akseptere Bluetooth-tilkoblinger er 0000. Hvis dette ikke fungerer, kan du se i manualen for senderen, som hver enhet kan ha en annen tildelt passord.
4

Tune bilradioen til den forhåndsinnstilte stasjonen konfigurert på den trådløse senderen. Radiostasjonen og den trådløse senderen må være synkronisert til samme stasjon for at bilens høyttalere til å motta sendingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148345.html

Previous:
Next:

driving tips