Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik Tow Med en Nissan Titan

Betraktninger involvert i tauing med en Nissan Titan inkluderer gjennomgang av tauing utstyr på kjøretøyet, gjennomgå de tilgjengelige alternativene for deg for sleping, forbereder bilen, tauing sikkerhet og vite noen tauing tips. Sikkerhet er det aller viktigste, og det er verdt å merke seg at tauing steder ekstra belastning på Nissan Titan motor, drivverk, hjuloppheng, styring og bryte. Nissan gir en 30-siders guide til tauing som er verdt å lese hvis du har tenkt å gjøre noe tauing. Du trenger
Offentlig skala
Vis flere instruksjoner
en

ta hensyn til sikkerhetsmessige hensyn. Aldri overstige den etablerte slepekapasitet - det varierer, så sjekk Eiers Guide. Sørg for at Titan er utstyrt for sleping.
2

Bestem riktig type slep oppsett du trenger. Det finnes flere typer. Uhell kan inkludere en støtfanger stikk, for lys sleping av utstyr. En mottaker stikk er boltet direkte til bilens struktur og kan taue mer. En vekt-fordeling stikk system er load-utjevning. Clamp-on støtfanger uhell ikke er anbefalt --- they're ikke alvorlig nok. Femte hjul montere i sengen og er bra for tunge applikasjoner.
3

Bestem utstyret du trenger. Du vil sannsynligvis trenge en ball mount som setter inn i stikk. Et stikk ball bolter gjennom ballen mount eller stikk hull i støtfangeren. Du må kanskje sikkerhet kjeder, kabler, bredere bakspeil, trailer lys og en utbrytergruppe bryter for å aktivere trailer bryter automatisk.
4

Mål bilens vekt og bruke Eiers Guide for å være sikker på brutto kombinert vekt (GCW) av kjøretøyet og tilhengeren er innenfor riktige parametre. Du trenger en offentlig skala.
5

laste tilhengeren riktig. Igjen, kan du bruke guide for å hjelpe deg. Det er hensynet til belastningsbalansen. For eksempel må 60 prosent av den totale lasten vekten plasseres i den fremre delen av tilhengeren.
6

Kjør bilen /tilhengeren for å få en følelse for det. Brems før, pass nøye, hjørne saktere og tilbake opp veldig nøye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148360.html

Previous:
Next:

driving tips