Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre Honda Civic kjørelengde

The Honda Civic, siden oppstarten i 1970, har blitt anerkjent som en av de mest drivstoffeffektive biler på veien. Samfunnskunnskap er generelt lett og utstyrt med relativt små motorer som fremdeles er i stand til å produsere mer enn tilstrekkelig kraft. Hvis du eier en Honda Civic, har du allerede en etappe opp når det gjelder å ta hver siste dråpe av gass teller. Men det er skritt du kan ta for å strekke Civic gass kjørelengde ytterligere. Instruksjoner
en

Utfør regelmessig vedlikehold på din Honda Civic. En av de enkleste tingene du kan gjøre for å forbedre gass kjørelengde er å riktig blåse opp dekkene til den foreslåtte trykk, som kan finnes i brukerhåndboken. Også endre din vanlige olje til en kvalitet syntetisk olje. Dette vil hjelpe motoren din kjøre mer jevnt, og dermed øke sin drivstoffeffektivitet. Ved oljeskift, sjekk luftfilter og sørg for at det er rent. Hvis ikke, bytt det. Et rent filter sørger for at motoren får en god tilførsel av ren luft, noe som er nødvendig for optimal ytelse og drivstofføkonomi.
2

Kjør Honda Civic innenfor fartsgrensen. For hver 5 mph over 60 km /h, du drastisk redusere drivstofforbruket. Som alle andre kjøretøy, har Civic jobbe hardere for å drive seg selv ved høyere hastigheter på grunn av økt drag på bilen.
3

Bruk din Civic cruise control-funksjonen (hvis montert). Dette vil bidra til å opprettholde din hastighet og unngå unødvendige utbrudd av akselerasjon som fører til lavere miles per gallon.
4

Drive din Honda Civic med sunn fornuft og høflighet. Kjøring aggressivt, enten det er i form av rask akselerasjon eller plutselig bremsing, avfall gass. Trykk på gassen sakte og forsiktig trykk på bremsene, forutse når og hvor du vil trenge for å stoppe.
5

unødvendig vekt eller last ut av din Honda Civic. Rens bagasjerommet og ta ut eventuelle eksterne tilbehør som er ubrukt, for eksempel en last stativ på taket. Noen ekstra vekt krever din Civic å bruke ekstra gass for å gi makt til å flytte bilen nedover veien.
6

Lag en stor tur i stedet for flere små turer. Hvis du har et par forskjellige steder å gå i løpet av dagen, kombinere dem. Dette er mye mer drivstoffeffektiv enn å kjøre hjem igjen, så starter ut igjen to eller tre ganger om dagen.
7

Slå Honda Civic off hvis du forventer å bli stoppet i mer enn noen få minutter. Det brenner mer drivstoff på tomgang bilen for en lengre tid enn det gjør å slå den av, og deretter starte den igjen når du er klar til å flytte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148346.html

Previous:
Next:

driving tips