Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få veibeskrivelse Fast

Uh oh. Din kones vann bare blakk, spiste hunden noe giftig eller du har en nødsituasjon hvor du må få fra punkt A til B umiddelbart, men vet ikke hvordan de skal komme dit. Henge fast. Det finnes måter å få nøyaktig veibeskrivelse raskt slik at din nødstilfelle ender opp med en lykkelig slutt. Dagens elektroniske enheter, kombinert med Wi-Fi og mobile Internett-forbindelser, gir mulighet for raske retninger som får deg til målet ditt. Du trenger
datamaskin med Internett
Printer
smarttelefon med nettleser
GPS og adresser mellom punkter
Vis flere instruksjoner
en

Logg på Mapquest eller Google Maps (se Ressurser). Klikk på "Hent veibeskrivelse" på hver side. Oppgi avgang og ankomst adresser i søkefeltene og trykk enter. Vent noen sekunder for de veibeskrivelsen med et kart skal vises. Hit print, lage en papirkopi, laste bilen og gå.
2

Slå på bilens GPS-enhet og inn i avgangshallen adresse og ankomst adresse (hvis du venter og kjenner sykehuset du er bruker for fødselen, holde GPS forhåndsprogrammerte med hjem, kontor og sykehus adresse slik skiltene er nesten umiddelbar). Hit inn, la GPS kalibrere instruksjonene deretter gå.
3

Trykk på kartlegging app ikonet på smarttelefonen og oppgi avgang og ankomst adresser. Vent til kjøreretning, og kart skal vises. I likhet med GPS-enhet, forhåndsprogrammere app med sykehuset eller relevant adresse for å få retning finne nesten øyeblikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149431.html

Previous:
Next:

driving tips