Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan du driver en Chrysler minivan Remote Justere Mirror

En av de første tingene du lærer i kjøreopplæring er at riktig justering av speilene er avgjørende for god synlighet og sikkerhet mens du kjører. Moderne minivans gjør justere speil du ikke kan nå enklere ved hjelp av en fjernkontroll. Instruksjoner
en

Finn justerings bryterne for sidespeil. Det er to knapper på dashbordet til venstre for rattet. Den ene er en rund skive med trekantede pilene peker i fire retninger, og ordet "Mirror" i midten. Den andre bryteren er en vippebryter rett under den med en "L" og en "R" på den.
2

Velg hvilke speil du skal justere. Trykk på vippebryteren til "R" for å justere passasjer-side speil eller til "L" side for å justere sjåføren side speil. Dersom vippebryteren er i midten, vil verken speil justere for å beskytte deg mot uhell går speilene.
3

Juster passasjersiden speil riktig, flytte den til venstre eller høyre, opp eller ned, ved å trykke på pilen på den runde knappen. Passasjeren-side speil er konvekse, noe som gir deg et bredere syn og tillater deg å se bedre kjørefelt ved siden av deg. Du bør justere dette speilet slik at du kan så vidt se på siden av van din på kanten av speilet.
4

Flytt vippebryteren til "L" for å justere sjåføren side speil. Trykk på passende pilene på den runde knappen for å justere dette speilet, slik at ditt syn er sentrert på kjørefelt ved siden av deg og overlapper visningen i din inni speilet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148840.html

Previous:
Next:

driving tips