Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Årsakene forbundet med Road Rage

De fleste har opplevd noen form for veien raseri på ett eller annet, enten det er på å gi eller motta slutt. Mild road rage kan resultere i banneord og obskøne gester, mer ekstreme eksempler på road rage har endt i bilulykker, vold og død. Drivere utsatt for road rage skal undersøke årsakene til fenomenet, kanskje hvis de vet hva som utløser slike negative følelser i seg selv de kan unngå årsakene, eller i det minste gjøre et bevisst forsøk på å være tålmodig med andre sjåfører. Stress

Road rage er forbundet med personer som allerede opplever stress i hverdagen. Folk som er stresset vanligvis har en redusert evne til utenfor irritasjonsmomenter. De er allerede "fylt til randen" så å si, og frustrerende kjøresituasjoner sende dem over kanten.
Søvnmangel

Mangel på søvn kan også bidra til veien raseri. Sove ute enkeltpersoner har redusert beslutningsprosesser ferdigheter, og har en tendens til å være mer irritabel enn sine uthvilt selv. Dette kan bli forverret dersom mangelen på søvn skyldes stressende omstendigheter, for eksempel legen som nettopp har avsluttet en 16 timers skift i akuttmottaket, eller mor mangler søvn grunnet en nyfødt og /eller andre små barn.

miljøforhold

Ekstremvær kan forårsake veien raseri, som det kan gjøre sjåfører føler engstelig. Forhold som tung snø, is, regn eller sludd kan gjøre sjåfører ekstra følsom, fremfusende eller uhøflig handlinger av andre sjåfører kan inspirere veien raseri i disse forholdene, som det kan gjøre ragers føles som om deres liv eller helse har blitt satt i fare. Ekstrem varme kan også føre veien raseri, som sjåfører er vanligvis ubehagelig og irritert.
Running Late

Lateness er en felles faktor i veien raseri. Kjører sent, enten for en arbeidsrelatert hendelse, familie funksjon eller det gøy med venner, kan gjøre hvert øyeblikk på veien føler forsterkes i intensitet. Sjåfører som kjører under fartsgrensen, som ikke beveger seg fort nok på grønt lys, eller som svinge foran sjåfører som er rushing kan uvitende inspirere sinne og raseri fra rushing partiet.
Forstyrret driving

distrahert kjøring er et tveegget sverd som det gjelder veien raseri. For eksempel drivere engasjert i oppvarmede mobiltelefon samtaler, chastising barna sine misbehaving i baksetet, eller kranglet med noen sitter ved siden av dem kan reagere negativt på oppfattet slights av andre sjåfører fordi de allerede er i en tilstand av emosjonell intensitet. Motsatt kan distrahert drivere gjør hensynsløs kjøring beslutninger på grunn av uoppmerksomhet til veien, forårsaker raseri i andre sjåfører på grunn av uforsiktighet deres.
Trafikk

Trafikk forhold kan også føre til veien raseri. Rushtrafikken, omveier, ulykker og andre forhold som gjør at folk føler seg som om de har blitt sittende fast i bilen sin lenger enn de ønsker å være kan føre drivere for å være utålmodig med hverandre.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149078.html

Previous:
Next:

driving tips