Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan legge en Dirt Bike i en Trailer

En dirt bike, eller motocross, er en motorsykkel designet for off-road bruk. Det begynte i Storbritannia i 1924 med den første race kjent som forvrenges. Gjennom 1930-tallet sin popularitet vokste og det spredte seg til Nord-Amerika. De fleste dirt bikes er ikke designet eller utstyrt for bruk på offentlig vei. Å bruke maskinen på en annen sti system, må du trailer den til denne plasseringen. Sikre syklene i traileren sikrer riktig de kommer uskadet. Du trenger:
Ratchet stropper
Soft løkkestropper
Bike hjulkile
Wood skruer
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Fest sykkelen bremseklossen til gulvet av tilhengeren med flere treskruer gjennom sine festehull. Sørg for at den er plassert på en måte som gjør at sykkelen til å passe på tilhengeren med lasterampe stengt.
2

Fjern låsepinner som låser lasterampe i oppreist stilling, og senk rampe med hendene.
3

Walk sykkelen opp rampen, og plassere sin forhjulet i midten av bremseklossen. Wrap to myke buer rundt begge sider av sykkelstyre.
4

Fest kroken på skralle stroppen rundt en av de myke sløyfer og fest den andre enden av den skralle stroppen til trailer, foran og til den side av sykkelen. Dette trekker sykkelen fremover inn i bremseklossen. Gjenta denne prosessen for å installere en ekstra stropp på den andre siden av sykkelstyre.
5

Wrap to myke buer rundt den bakre rammen på sykkelen. Sikre to skralle stropper til disse løkkene, denne gangen trekke sykkelen litt tilbake og til siden.
6

Stram hver av stroppene litt om gangen til de er alle veldig stramt og sykkelen stående helt oppreist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149585.html

Previous:
Next:

driving tips