Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Dodge Hemi

The Dodge Hemi er en 5.7L V-8 motor som brukes i Ram lastebiler. Introdusert i 2003, produserer Hemi-motoren 390 hk og leverer 14 mpg i byen og 20 mpg på motorveier. Jo mindre populære 4.7L V-8 versjonen produserer 310 hk og tilbyr lignende mpg til 5.7-versjonen. Mens gassen kjørelengde er ikke den høyeste for sin bilklasser, er det fortsatt en fire prosent forbedring på tidligere modeller. Gass kjørelengde kan forbedres ytterligere fremdeles ved å følge disse enkle trinnene: Du trenger:
Kald luft inntak Fondsavkastning chip
Dekktrykk kontrolløren
New luft filtre
Vis flere instruksjoner
en

Installer en kald luft inntak. En kald luft inntak forbedrer gass kjørelengde fordi kald luft er tettere og inneholder mer oksygen enn varm luft, og er derfor mer effektiv i en forbrenningsmotor.
2

Bruk din erfaring til å forutse trafikken. Akselererer mot trafikk og slamming bremsene på er en sløsing med gass. Det er mer effektivt å ta foten av gassen og rull mot trafikken, som bruker nesten ingen gass i det hele tatt.
3

Hold bilen ren og vedlikeholdt under panseret. Skitten olje fører til en opphoping av rester, mens gamle luftfiltre ikke la nok oksygen inn i motoren. Begge disse faktorene reduserer motorens evne til å brenne gass effektivt.
4

Stick til fartsgrensen og ikke kjøre for fort. Selv om det kan være fristende å nyte den makt som Hemi tilbyr, kjøring over 60 km /h bruker betydelig mer gass enn å holde seg til 60 mph.
5

ikke bære unødvendig vekt. Mens det kan være upraktisk å lesse verktøy inn i garasjen når du ikke trenger dem, koster det deg penger å dra dem rundt på baksiden av lastebilen. Ekstra vekt tilsvarer ekstra motstand, og dermed krever mer gass for å bevege den samme distanse. For hver økning på £ 250 du bærer, vil du miste en mpg. Dette tilsvarer ca en 3 til 5 prosent økning i drivstoffkostnadene på en Hemi.
6

holde dekkene riktig oppblåst. Flate dekk har en bredere surfer området, noe som øker luftmotstanden. Se i håndboken for den optimale trykk og sjekke trykket ukentlig.
7

Installer en forestilling chip. En ytelse chip rekonfigurerer bilens datamaskin, som vil regulere blandingen av luft og gass i forbrennings-blandingen. Dette vil forbedre gass kjørelengde som det vil konfigurere motoren å ta mer luft og mindre gass.
8

Lukk vinduene i høy hastighet. Åpne vinduer årsaken dra og vil ha en negativ effekt på gass kjørelengde. Ved høye hastigheter er det mer effektivt å bruke air condition, og ved lave hastigheter er det mer effektivt å åpne vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149017.html

Previous:
Next:

driving tips