Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Shift en 98 Chevrolet Camaro Z28

Du har nettopp kjøpt en 1998 Chevrolet Camaro Z28. Men det er en seks-trinns manuell girkasse og du ikke vet hvordan du skal skifte den. Dette kan være første gang med en manuell bil eller bare første gang i en manuell girkasse Z28. Uansett, så må du vite hvordan du skal skifte bil å kjøre det ordentlig og ikke stoppe kjøretøyet. Instruksjoner
en

Finn clutch og shifter. Clutchen er på venstre side av driver's-side gulvbord. Skifteren vil være i midtkonsollen i bilen.
2

Trykk ned på clutch med venstre fot og flytte girspaken til venstre og opp. Dette er første gear. Kontroller at girspaken er helt til venstre før du skyver den opp, eller du kan sette den i tredje gir. Andre gir er rett under første gear. For å komme fra første til andre mens du kjører, la av gassen og trykker inn clutchen i. Når clutchen er i, flytte girspaken direkte ned fra første gear. En gang i andre, kan du presse ned på gassen igjen.
3

å skifte til tredje, la av gassen og skyv clutch i. Flytt girspaken opp fra andre, i mellom første og andre. Deretter flytter girspaken litt til høyre og opp. Dette er tredje gear. Det er ikke noe stort gap mellom første og tredje. Da kan du trykke på gassen igjen. Ikke flytt girspaken helt til høyre, eller vil du sette bilen i femte gir. Fjerde gir er rett under tredje. Å skifte til fjerde, la av gassen og skyv clutch i. Så flytter Shifter direkte ned fra tredje. Dette er fjerde gir. Du kan deretter komme tilbake på gassen.
4

Slipp ut gassen og trykk inn clutchen. Flytt girspaken opp og hele veien til høyre for å skifte til femte gir. Hvis girspaken ikke er helt til høyre, kan du være i tredje gear. Når du er i femte gir, kan du presse ned på gassen igjen. Sjette gir er rett under femte gir. Å skifte til sjette, la av gassen, trykke inn clutchen og presse girspaken rett ned.
5

Omvendt i 1998 Z28 er helt til høyre og ned med shifter. Det er ingenting over omvendt på en seks-trinns manuell girkasse. Å sette bilen i revers, gå fra nøytral, som er i midten av alle girene (egentlig ikke på noen tannhjul). Trykk inn clutchen og presse girspaken helt til høyre og ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148624.html

Previous:
Next:

driving tips