Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med en Chrysler Pacifica

Det er mange bekymringer å ta når du sleper med Pacifica. Disse inkluderer god brems og dekk tilstand, riktig stikk valg og montering, signallys tilkobling og vektfordeling. Overføringen er et vedlikeholdsfritt bekymring siden tauing genererer mye ekstra varme. Riktig forberedelse for sleping vil sørge for en trygg tur og minimal belastning på kjøretøyet. Du trenger
Hengerfeste, Elektrisk kontakter
Elektronisk brems aktuator for trailer
Transmisjonsoljekjøler (valgfritt)
Tire måle
Vis flere instruksjoner
Forbereder Din Pacifica
en

Kontroller lufttrykket i dekkene og blåse opp dekkene til 33 psi for 17-tommers hjul modeller. Undersøke dekkene for slitasje. Hvis de er skallet eller har svært grunt løpebaner, erstatte dem. Dekkene er mer utsatt for utblåsning som de nærmer seg slutten av sitt liv. En kompakt fritiden bør aldri brukes under slep.
2

Forsikring at du har fungerende tilhengerbremser. Dette hindrer "fisk tailing" og gir ekstra bremsekraft nødvendig. Fabrikken Pacifica bremsesystem er ikke designet for å håndtere en stor ekstra vekt kilde. Bruk en elektronisk styrt brems grensesnitt i stedet. Dette aktiverer bremsene på tilhengeren uten at det påvirker din.
3

Inspiser for riktig signal evne. En ledningsnettet forbinder blinkers, kjørelys og bremselys fra Pacifica til tilhengeren. Dette er viktig for sikkerheten. Hvis du har fabrikken trailer slep pakke, er dette klargjort for deg. Koble tilhengeren pluggen til bilen sele. Ikke skjøte eller på annen måte modifisere støpselet. Test det før du treffer veien.
4

Installer en ekstern oljekjøler for tyngre last. En stor mengde ytterligere varme skapes av slepe-prosessen. Tjenesten overføring hver 60.000 miles hvis du sleper regelmessig i stedet for 120.000 miles foreskrevet for "normal" kjøring. Feilaktig sleping kan gjøre garantien ugyldig og skape utrygge kjøreforhold.
Forbereder Tow
5 Båttilhengere venter på å jobbe.

Vei trailer og innholdet hvis mulig. Håndboken for kjøretøyet skisserer klart vektbegrensninger: 3,500 pounds for trailer og innholdet er det absolutte maksimum. Din Pacifica kanskje allerede har en tauing pakken.
6

Pass på at vekten blir fordelt ordentlig med om lag 60 prosent av tilhengervekt i fremre halvdel av enheten. Bruk en vekt-distribusjon stikk for tyngre laster av et tonn eller mer. Det gir større stabilitet, en mer nivå ride og bedre bremsing kontroll.
7

Load trailer, slik at 10 prosent til 15 prosent av den totale vekten er å trykke på tilhengerfestet. Denne "tunge vekt" er den nedadgående kraften fra trailer ball. For mye eller for lite vekt på tungen er farlig og kan føre til tap av kontroll. Den manuelle råder 350 pounds av tunge vekt som det maksimale, Anmeldelser for 260 pounds hvis du ikke har en ekstern overføring kjøligere. Disse tallene varierer noe avhengig av antall passasjerer og kjøretøy last vekt, et bord er inkludert i brukerveiledningen
8

Gjør deg kjent med backing, snu, etc. før du treffer veien, spesielt hvis. det er første gang å taue et bestemt element. Bilberging er en "svak" opplevelse i forhold til vanlig kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148889.html

Previous:
Next:

driving tips